Yardım HyperOS 2 Sonrası İmei gelmemesi.

paylent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ramo
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
12
Merhaba dostlar bende Xiaomi 13 ultra var ve aynı şeylerle bende karşılaşıcam büyük ihtimalle sizce aynı şeyler olur mu 14 ultra gibi tel bl kilidi açık dirençli imeili
Sizde olmayabilir şuan mi 14tpro drençli ve güncelleme alıyor sıkıntı yok mi 14 Ultra daha önce geliştirirdiği için şuan ki sitemi mi 14 serisi ile birleştirdiler o yüzden bu sıkıntı var belki de android 16 da sıkıntı olmaya bilir yada belli zaman sonra bir çözüm yolu bulunur

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
25
Arkadaşlar şuan size tavsiyem cihazlara bile HyperOS 2 gönderilse dahi yüklemeyin. Çünkü yazılımsal imei olup güncellenebilenlerin imei uçmuş dirençlilerde ise bazı sıkıntılar olmuş kimisinde telefon açılmamış kimisinde bazı fonksiyonlar gitmiş ama dirençte imei uçmamış. Zaten bu sorun ileride de düzelecektir sadece sabredin illa yeni sürüm çıktı diye hemen yükleyim falan işlerine girişmeyin. Zaten ileride forumlarda bu sorun düzeldiğinde yazılacak. Sadece temkinli olun o kadar

leventtaka61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
LEVENT
Cihazım
SMART 6
Konular
2
Sakın wipe yapmayin guncellemeden sonra geri almaz sonra bl kapalı ise kalirsiniz ortada.

hrnaksy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harun
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Elkt. Teknisyeni
Konular
0
Bu güncellemeyi neden bu kadar kafaya taktınız ve güç bela denilecek şekilde uğraşıp yüklediniz ? Bu sorunun olması doğal bence. Cihaza zaten sabretseniz max 10 15 gün içinde normal güncelleme menüsünde belirecek bu update. O zaman sorun olacağını sanmıyorum. Biraz acele edip uyumsuz birşey yüklediğiniz için gitmiş olabilir bence...
Bana normal şekilde geldi yükledim cihaz kapandı açıldığında direnç kayıtlı cahizin imei uçtu şuan imei de atilmiyor hyperos 2 de

paylent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ramo
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
12
Bana normal şekilde geldi yükledim cihaz kapandı açıldığında direnç kayıtlı cahizin imei uçtu şuan imei de atilmiyor hyperos 2 de
Bootloader açıksa geri dönüp halletmen lazım

Üst Alt