Yardım HyperOS 2 Sonrası İmei gelmemesi.

agabey_42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
9
HyperOS 2 misc.txt paylaşır mısın
Bu dosya nedir ki? Nerede bulabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eşime 14t pro aldım kendimede 14 ultra alacaktım. Bu olaydan sonra almakta tedirgin oldum.hyperos 1 e dönerken fastbootla mı yüklediniz. Yoksa twrp denmi yüklediniz. Bide ilk mesajınızda anlattığınız konuda imei yedekleme yada restore yaparken qpst mi kullandınız.
Direnç işlemli 14 Ultra şu an için HyperOS 2 yüklenmiyor. Daha doğrusu yükleniyor ama şebeke gelmiyor. Bu yüklediğimiz yazılım ise, Xiaomi'nin Çin için verdiği yazılım. Belki de bu yüzdendir. Global HyperOS 2 çıkınca belki sorun çıkmaz inşaallah.

evet, imei yedek alıp geri yüklerken qpst kullandım. qcn yedeği aldım ve bu programla hallettim.

Hyperos 1'e geri dönerken TWRP ile dönemezsiniz. Çünki daha Android 15 tabanlı TWRP yok, bu nedenle HyperOS 1 Fastboot rom indirip Fastboot mod üzerinden yükledim.

flankes21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
12
İndirdiğin romun içinde misc.txt var ordan görebilirsin

agabey_42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
9
HyperOS 2 yazılımı yükleyince malum nvdata hatasına düşüyor. Modem hatası. Telefonun açılması için HyperOS 1 modem dosyası yükleyince tel açılıyor. Ama işte imei gelmiyor.

Daha doğrusu imei geliyor, 7-8 saniye sonra kayboluyor. Cihaz açılınca hemen imei kontrolü yapıyorum *#06# ile. imeiler var, üstte şebeke var. ama 7-8 saniye sonra imeiler gidiyor ve şebeke kayboluyor. burası ilginç.

Fur96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
83
HyperOS 2 yazılımı yükleyince malum nvdata hatasına düşüyor. Modem hatası. Telefonun açılması için HyperOS 1 modem dosyası yükleyince tel açılıyor. Ama işte imei gelmiyor.

Daha doğrusu imei geliyor, 7-8 saniye sonra kayboluyor. Cihaz açılınca hemen imei kontrolü yapıyorum *#06# ile. imeiler var, üstte şebeke var. ama 7-8 saniye sonra imeiler gidiyor ve şebeke kayboluyor. burası ilginç.
Şuan olay ne sıkıntı mı var imeilerde

Fur96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
83

Fur96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
83
Xiaomi mi 14 ve 14 pro nun kaydının yapılmama sebebi direnç değiştikten sonra yazılım olarak IMEI değiştirmeye müsade etmemesi nedeniyle kayıt olmuyordu 14 ultra mimari olarak daha önce yapılmaya başlandığı için 14 ultra hyperos 1 le beraber direnç sonrası kayıt olabildi ama diğer 14 serileri yazılım olarak kayıt olmuyor modem dosyaları düzenlenemiyor şuan hyperos 2 ile beraber 14 ultrada direnç ile kayıt işlemi bitmiş oldu Xiaomi 15 serisine tamamen kayıt yapılamıycak gibi gözüküyor zira 14 serisinde yapılamıyordu ultra hariç hyperos 2 ile artık direnç yapılmış diğer Xiaomi serileride artık şebeke alamayacağını nv data hatasını görücez gibi bakalım inşallah çözüm bulunur bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum
Yav 2.0 yeni çıktı modem dosyalarını alırlar ne korktun Xiaomi 15 serisi için modem dosyaları çalışılmaya başlandı çoktan

Omer.dnr3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
14
Yav 2.0 yeni çıktı modem dosyalarını alırlar ne korktun Xiaomi 15 serisi için modem dosyaları çalışılmaya başlandı çoktan
Kardeşim düz 14 e kayıt çıkmadı bulamadılar farkındaysan ??? Xiaomi 15 den sonra imei repair işini unutun heveslenmeyin bitti artık anlatır gibi anlattım ama anlamıyorsun

Üst Alt