Mi9Se'de kullananlar var.Elimde olmadığı için deneyemiyorum.
Hocam videoyu izlediniz mi, config klasörüne xml'i attıktan sonra hypercam I açıp fotoğraf çekme butonun yanındaki siyah yere 2 kez basıp xml'i restore etmeniz gerek.Hocam config filan sormadı açıldığında direk açıldı kamera ekran geldi dondu sonra görüntü ama uygulama çökmedi.
İzledim de orayı kaçırmışım herhalde birisiyle konusuyordum şimdi denedim yok olmadı yine kapandı GCAM başka sürümünü deneyim.Hocam videoyu izlediniz mi, config klasörüne xml'i attıktan sonra hypercam I açıp fotoğraf çekme butonun yanındaki siyah yere 2 kez basıp xml'i restore etmeniz gerek.
Mi9 SE için olan xml'i denediniz değil mi?İzledim de orayı kaçırmışım herhalde birisiyle konusuyordum şimdi denedim yok olmadı yine kapandı GCAM başka sürümünü deneyim.
Evet denedim hocam şimdi yeniden başlattım telefonu oldu çalışıyor çok teşekkürler yarın olsunda gideyim fotoğraf çekeyim her yeri.Mi9 SE için olan xml'i denediniz değil mi?
Gcam profiles uygulamasından deneyin.
Xml ile çözülüyor yazmışlar
Sevindim hocam.En çok Configs olan cihazlardan biri sizinki.Gcam profiles Dan deneyebilirsiniz.Evet denedim hocam şimdi yeniden başlattım telefonu oldu çalışıyor çok teşekkürler yarın olsunda gideyim fotoğraf çekeyim her yeri.
Sevindim hocam.En çok Configs olan cihazlardan biri sizinki.Gcam profiles Dan deneyebilirsiniz.
Hocam diğer arkadaşımıza anlattığınız adımları şimdi uyguladım. Bende arkadaşımız gibi cihazı yeniden başlattığım zaman çalıştı, çok teşekkür ederim. Sadece bi sorun var, bir fotoğraf çektikten sonra 2. fotoğrafı çekmeden önce ekran kızarıyor. O şekilde bir fotoğraf çektiğimde de biraz kasıyor ve uzun bir süre bekletiyor. Eğer çözümü varsa çok mutlu olurum. Yardımlarınız için de çok teşekkür ederim.Bende bulamadım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi9Se için xml paylaştım dener misiniz
Elimde cihaz olmadığı için deneyemiyorum.GB profilesda 3 adet xml vardı hepsini denediniz mi?Hocam diğer arkadaşımıza anlattığınız adımları şimdi uyguladım. Bende arkadaşımız gibi cihazı yeniden başlattığım zaman çalıştı, çok teşekkür ederim. Sadece bi sorun var, bir fotoğraf çektikten sonra 2. fotoğrafı çekmeden önce ekran kızarıyor. O şekilde bir fotoğraf çektiğimde de biraz kasıyor ve uzun bir süre bekletiyor. Eğer çözümü varsa çok mutlu olurum. Yardımlarınız için de çok teşekkür ederim.