ÖnKamera.xml'yi denedim. Çok bir farkı yok sanki. Ama TrueColors.xml'den etkilendiğimi söylemeliyim. Hazırlayanın emeğine sağlık.
Dostum ayni surum ve ayni sorun bende de var miui 11 bekliyorumMi9 SE kulllanıyorum. Global kararlı 10.3.4 Rom yüklü ve Android 9. Uygulama görseldeki şekilde kalıyor. Kamera açılmıyor. Bir önce ki Gcam sürümünü verilerini silerek kaldırdım. Bu uygulamada da verileri temizleyip tekrar denedim. Fakat işe yaramadı. Yardım edebilirmisiniz?
Aynen bu şekilde şuan profiles cam içinde gözüküyor ama kamera ayarlarında bulamadım nereden seçilmesi gerekir onu bilmiyorum.önce bu klasörleri yapın Gcam/Configs sonra , xml leri içine atın.
Aynen bu şekilde şuan profiles cam içinde gözüküyor ama kamera ayarlarında bulamadım nereden seçilmesi gerekir onu bilmiyorum.
Telefona aynı anda üç farklı GCAM sürümünü sorunsuz bir şekilde yüklemenin bir özel yöntemi veya püf noktası var mı? Yoksa her şey setup indirip yüklemekten ibaret mi? Üst üste kurmak sorun yaratmıyor değil mi? Kurulum dizinleri farklı mı?True olan genelde iyi ama portre modunda ön kamera çok kırmızı çekiyor. onu sevmedim.
Portre için hala favorim buLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bende 3 farklı gcam yüklü şu anda ,
1- hyperCam R5
2- 6.2.030_N7P_test1.3
3- 7.0.009
Farklı çekimler için farklı modları kullanıyorum. ; Başlığı kirlettik biraz , özür.
GCam_6.2.030_N7P_test1.3.apk'yı portre fotoğrafları konusunda öne çıkaran şey nedir? Detay verebilir misiniz? Mesela bulanıklaştıracağı arka planı portreden daha iyi mi ayırıyor? Yüz rengini daha gerçekçi veya daha güzel mi gösteriyor? Bu performansı ön kamerayla mı sağlıyor, arka kamerayla mı yoksa her ikisiyle de mi?aslında deneme yanılma oldu diyebilirim. Ben ilk başından beri 6.2.030_N7P_test1.3 olanı kullanmış ve çok alışmıştım. foruma üye okunca sizin mesajınızdaki 7.0.007 yükledim ve çakışmadan sorunsuz çalıştı. Dünde hyper yükledim o da sorunsuz çalıştı.
daha önceleri farklı sürümleri yüklemek istediğimde hata vermişti ama bu 3 lü sorunsuz çalışıyor.
GCam_6.2.030_N7P_test1.3 , bunun birçoğunu denedim ama , Portreyi bunun gibi çeken yok. bebeklerimin yüzlerce resmini çektim. çok denesemde en başarılısı bu bence
Redmi Note 7 - global 10.3.10.0