Uygulama Hypercam (GCAM) R6 [31.10.2019 Güncel]

• Konbuyu başlatan oyatci
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 135
  • Görüntüleme 16K

zekirdek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mi 9T
Konular
13
Paylaşılan config dosyaları mi9t içinde geçerli olur mu

fella

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ben
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
ÖnKamera.xml'yi denedim. Çok bir farkı yok sanki. Ama TrueColors.xml'den etkilendiğimi söylemeliyim. Hazırlayanın emeğine sağlık.

True olan genelde iyi ama portre modunda ön kamera çok kırmızı çekiyor. onu sevmedim.
Portre için hala favorim bu

bende 3 farklı gcam yüklü şu anda ,
1- hyperCam R5
2- 6.2.030_N7P_test1.3
3- 7.0.009

Farklı çekimler için farklı modları kullanıyorum. ; Başlığı kirlettik biraz , özür.

Batflleck

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Note 6 pro da apk yuklenmiyor Android surmumume uygun olanı yükledim

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
Mi9 SE kulllanıyorum. Global kararlı 10.3.4 Rom yüklü ve Android 9. Uygulama görseldeki şekilde kalıyor. Kamera açılmıyor. Bir önce ki Gcam sürümünü verilerini silerek kaldırdım. Bu uygulamada da verileri temizleyip tekrar denedim. Fakat işe yaramadı. Yardım edebilirmisiniz?
Dostum ayni surum ve ayni sorun bende de var miui 11 bekliyorum

muslee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yazılım
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
6
önce bu klasörleri yapın Gcam/Configs sonra , xml leri içine atın.
Aynen bu şekilde şuan profiles cam içinde gözüküyor ama kamera ayarlarında bulamadım nereden seçilmesi gerekir onu bilmiyorum.

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
True olan genelde iyi ama portre modunda ön kamera çok kırmızı çekiyor. onu sevmedim.
Portre için hala favorim bu

bende 3 farklı gcam yüklü şu anda ,
1- hyperCam R5
2- 6.2.030_N7P_test1.3
3- 7.0.009

Farklı çekimler için farklı modları kullanıyorum. ; Başlığı kirlettik biraz , özür.
Telefona aynı anda üç farklı GCAM sürümünü sorunsuz bir şekilde yüklemenin bir özel yöntemi veya püf noktası var mı? Yoksa her şey setup indirip yüklemekten ibaret mi? Üst üste kurmak sorun yaratmıyor değil mi? Kurulum dizinleri farklı mı?

Portre modunu HyperCam'den daha çok beğendiğinizi belirttiğiniz GCam_6.2.030_N7P_test1.3.apk'nın daha güncel bir sürümü varmış 1.3a şeklinde. Onu denemiş miydiniz?

fella

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ben
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
aslında deneme yanılma oldu diyebilirim. Ben ilk başından beri 6.2.030_N7P_test1.3 olanı kullanmış ve çok alışmıştım. foruma üye okunca sizin mesajınızdaki 7.0.007 yükledim ve çakışmadan sorunsuz çalıştı. Dünde hyper yükledim o da sorunsuz çalıştı.
daha önceleri farklı sürümleri yüklemek istediğimde hata vermişti ama bu 3 lü sorunsuz çalışıyor.

GCam_6.2.030_N7P_test1.3 , bunun birçoğunu denedim ama , Portreyi bunun gibi çeken yok. bebeklerimin yüzlerce resmini çektim. çok denesemde en başarılısı bu bence

Redmi Note 7 - global 10.3.10.0

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
aslında deneme yanılma oldu diyebilirim. Ben ilk başından beri 6.2.030_N7P_test1.3 olanı kullanmış ve çok alışmıştım. foruma üye okunca sizin mesajınızdaki 7.0.007 yükledim ve çakışmadan sorunsuz çalıştı. Dünde hyper yükledim o da sorunsuz çalıştı.
daha önceleri farklı sürümleri yüklemek istediğimde hata vermişti ama bu 3 lü sorunsuz çalışıyor.

GCam_6.2.030_N7P_test1.3 , bunun birçoğunu denedim ama , Portreyi bunun gibi çeken yok. bebeklerimin yüzlerce resmini çektim. çok denesemde en başarılısı bu bence

Redmi Note 7 - global 10.3.10.0
GCam_6.2.030_N7P_test1.3.apk'yı portre fotoğrafları konusunda öne çıkaran şey nedir? Detay verebilir misiniz? Mesela bulanıklaştıracağı arka planı portreden daha iyi mi ayırıyor? Yüz rengini daha gerçekçi veya daha güzel mi gösteriyor? Bu performansı ön kamerayla mı sağlıyor, arka kamerayla mı yoksa her ikisiyle de mi?

Üst Alt