hocam herhangi bir sorun yok şarjı da stabil animasyonlar vs biraz daha akıcı göz yormuyor bence pili daha iyi gidiyor ama %5-10 falan fark var diyebilirim sadece miui 14 de kablosuz kulaklıkla müzik dinlerken tizler daha netti şimdi biraz daha boguk geliyor düzelir diye düşünüyorum veya ekolayzer ayarı yaparımSevgili burhan0660 hocam, romunuz nasıllar, var mı bir sorun vs?
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Ses menüsünde ek ayarlar kısmında bildirim sesini kontrol et gibi bir buton olabilir en azından eu romda var.ayırmamışlar halen eskisi gibi 3 ayar var
evet altta ek ayarlarda bildirim seslerini kontrol et var birden fazla uygulamada medya sesini ayarlayın seçenegi de mevcutSes menüsünde ek ayarlar kısmında bildirim sesini kontrol et gibi bir buton olabilir en azından eu romda var.
evet altta ek ayarlarda bildirim seslerini kontrol et var birden fazla uygulamada medya sesini ayarlayın seçenegi de mevcut
telefonunuz stabil degilse bir çok program kurmayı ayarları yapmayı göze alıyorsanız ve dosyaları pc telefon arasında transfer ederim vaktim var ve merak ediyorum diyorsanız bence geçin ama ben bu kadar işle ugraşamam diyorsanız bekleyin "ben sürekli rom vs denediğim için herşey yedekli artık otomatik yapıyorum eksiksiz o yüzden ben indirip kurdum sorun sıkıntı çekmediğim için de böyle devam edecegimGeçelimmi hocam ne diyorsunuz ?
telefonunuz stabil degilse bir çok program kurmayı ayarları yapmayı göze alıyorsanız ve dosyaları pc telefon arasında transfer ederim vaktim var ve merak ediyorum diyorsanız bence geçin ama ben bu kadar işle ugraşamam diyorsanız bekleyin "ben sürekli rom vs denediğim için herşey yedekli artık otomatik yapıyorum eksiksiz o yüzden ben indirip kurdum sorun sıkıntı çekmediğim için de böyle devam edecegim