Huzurlarınızda Xiaomi'nin yeni ürünleri

Xiaomi'nin dün yaptı ürün lansmanı etkinliğinde, Xiaomi Note cihazının yeni bir modeli duyuruldu. 7.1 milimetre incelikteki 5.7 inch'lik 2K ekrana, 3600mAh bataryaya ve 161 gram ağırlığa sahip ürün, hafif curved bir ekrana sahip. Beyaz ve siyah renk seçenekleri ile piyasaya sunulacak olan cihaz, 16 megapiksel OIS arka kameraya ve 5 megapiksel ön kameraya sahip. Android 4.4 KitKat üzerinde çalışan MIUI 6 yüklü olarak gelen yeni Note, iki adet mikro sim kart ile çalışabiliyor. 1080p JDI panel ekranlı cihazın ekranı adaptif dinamik kontrast ve okuma için gözü çok daha az yoran "okuma modu" özelliklerine sahip. 

Tanıtım etkinliğinde yeni Note cihazını tanıtan Xiaomi'nin CEO'su ve kurucu ortağı Lei Jun, ürünü Apple'ın Iphone 6 Plus modeli ile kıyaslayarak, "Note cihazımız Iphone 6 Plus'tan 0.15 milimetre daha ince, 11 gram daha hafif olmasının yanında 6 Plus'tan daha büyük bir ekrana sahip." dedi.

Snapdragon 801 işlemcili, 2.5GHz Quad Core işlemciyle donatılmış, 4G destekli ve 3GB RAM ile donatılmış olan yeni cihazın fiyatı da belli oldu. Jun, yeni ürünün fiyatının 2299 RMB olacağını duyurdu.

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=H7uDfWOeSoI[/video]

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
@golgeadamm hocam aklımdaydı mibox mini'yi yazmayı unutmuşum... Zannediyorum cihazın arka yüzünde görünen metaller açılarak priz için giriş oluşturuyor. Acaba bu durum çin dışında kullanılmasına ne düzeyde etki edecek. Cihaz hakkında aklımdaki tek soru işareti bu, onun dışında kesinlikle sahip olmak istediğim bir cihaz. Her şeyiyle harika. Hatta şu soruyu giderelim ilk iş bir tane sipariş ederim herhalde :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bu arada arka yüzün en rahat anlaşılmasını sağlayan resimler bence bunlar...

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
@cantara hocam, MiBox Mini'nin arka yüzeyinde iki çizgi içinden tam da sözünü ettiğin gibi prize giren iki ayak çıkıyor (elektrik bağlantı ayakları). Açıkçası bu tür fişler bizim ülkemizde pek kullanılmıyor. Ama ABD ve Avrupa ülkelerinde standart fiş olarak bu tür fişler kullanılıyor. Bence bu bizim için önemli bir sıkıntı değil. Çünkü bu fişleri normal prize takmak için basit bir ara birim (dönüştürücü fiş girişi) bulmak mümkün. Özellikle de İstanbul Karaköy/Şişhane'de ya da Perpa Ticaret Merkezi, Doğu Bank gibi yerlerde. Açıkçası ben de bir adet almak niyetindeyim, bakalım.

rev6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
Mi note Pro'ya hayran kaldım ya yok böyle bişey :love:  artık Türkiye ye de gelselerde bizde kavuşsak

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
Ynt: Huzurlarınızda Xiaomi'nin yeni ürünleri

o mi note pro'nun ozellikler ne olmus oyle ya. benim icin tek eksisi boyutu. 5.7 yerine 5.2 olsaydi tam alinacak telefon olacakti.

bu arada su mi box ne ise yarar?

MI 4W cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
[font='Open Sans', sans-serif]@smyrniankiwi [font='Open Sans', sans-serif]Mi Box; internete bağlanmanıza, televizyonunuza bağlayarak video, film, televizyon izlemenize, müzik dinlemenize, bilgisayarınızdaki-telefonunuzdaki müzik-video-fotoğrafları televizyonunuz üzerinden izlemenize/dinlemenize imkan veren harika bir cihaz. Daha fazla bilgi için aşağıdaki linki tıklayıp göz atabilirsin (Türkçe'dir):

[font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]MiBox_Nedir

12dyl1983

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Velid Kaya
Cihazım
Mİ 8 6/128
Meslek
Eczacı Teknisyeni
Konular
17
Mi note pro benimde favorim ayrıca @cantara hocam sizede fiyatlar konusunda katılıyorum :)

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
Xiaomi beni ve çevremdekileri kesin olarak (12dyl1983 hariç) kaybetti. Büyük telefon sevdası nedir arkadaş ? Bu firmaların hiç biri Sony z1c, z3c telefonlarını duymadı, görmedi mi ?

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
Ben şahsen  Pro modelini çok beğendim ekran büyüklüğü bakımından. Çünkü işim gereği sürekli internet, posta, katalog vb şeyleri kullanmam/incelemem gerekiyor. Bu yüzden büyük ekran oldukça iyi benim için. Tablet+telefon veya pc+telefon hamallığı yerine sadece sadece telefon taşıyorum. Üstelik bunda çift hat da var, yani hem şahsi hem de şirket hattını tek telefonda taşıyabilme şansım olur. Bu da ikinci telefonun yükünden ve radyasyonundan kurtulmam demek. Kanımca tüm telefon üreticileri ekran büyütme olayına gideceklerdir, elbette bir geçiş süreci olarak. Örnek Samsung, Apple, HTC, Sony, Nokia vb bakılabilir.

Böyle düşünmekle birlikte, Xiaomi'nin, daha küçük ekranlı telefonları tercih eden kullanıcıları için de bu yılın ortalarına doğru yeni ürünler çıkartacağına inanıyorum. Ki bence bu ürünlerden bir tanesi de Mi5 olacaktır.

Üst Alt