Yardım Hoş Geldin Ghost Screen :)

senersell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersel
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Herkese merhaba, severek kullandığım redmi note 7 telefonum 1 sene ardından ghost screen sorununu sonunda yaşadı. Malum panel tianma olunca kaçınılmaz son. Cihazın 1 sene daha garantisi devam ediyor. Ancak servise göndermek hiç içimden gelmiyor. Çünkü bin türlü takla atabiliyorlar değiştirmemek için ayrıca cihaz sökülüp takıldığı için ilk günkü gibi asla olmayacak ve tekrarlama olasılığı da cabası. Cihazı hepsiburada dan almıştım.
Sizce ghost screen ile yaşanılır mı ? Ya da mu meşakatli yola girmeli mi ? Tecrübelerinize dayanarak tavsiyelerinizi bekliyorum.

senersell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersel
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Bende de bu sorun oldu note 6 pro cihazım. İlkte takmadım bir şey olmaz dedim ama ben bu telefonu boşuna garantili almadım deyip geçen gün yolladım servise(Delta servis). Şuan bekliyorum :) İlkte sadece ekranın üst kısmında oluyordu bildirim çubuğunun oralar, daha sonra tüm ekranda oldu ve baya göze batıyordu ben de yolladım. Eğer sizin için yardımı olacaksa bilgilendiririm cihaza ne olduğunu.
benim de henüz bir kez oldu ve henüz tekrarlamadı. sevinirim bilgilendirirseniz

Oyla:

delibalta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
32
Bendeki mi 5'de ghost screen var ama kalıcı değil mesela ekranda iz olduğu zaman telefonu kullandıkça 2-3 dk. sonra geçiyor izler zamanla alıştıktan sonra hiç göze çarpmıyor eğer sizdekide bu türdense yani izler ekranda kalıcı değilse servise verip telefonun sökülmesini tavsiye etmem.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Bendeki mi 5'de ghost screen var ama kalıcı değil mesela ekranda iz olduğu zaman telefonu kullandıkça 2-3 dk. sonra geçiyor izler zamanla alıştıktan sonra hiç göze çarpmıyor eğer sizdekide bu türdense yani izler ekranda kalıcı değilse servise verip telefonun sökülmesini tavsiye etmem.
Hocam ilerleyince her şey kalıyor. İlkte çok az kalıyordu bende sonra bir baktım komple her şey kalmaya başladı sinir bozucu oldu. Telefonun sökülüp sökülmemesi benim için sorun değil eğer sorunsuz geldiyse :)

Oyla:

delibalta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
32
Hocam ilerleyince her şey kalıyor. İlkte çok az kalıyordu bende sonra bir baktım komple her şey kalmaya başladı sinir bozucu oldu. Telefonun sökülüp sökülmemesi benim için sorun değil eğer sorunsuz geldiyse :)
Tabi kalıcıysa büyük sorun ister istemez gönderilir servise dediğim gibi bendeki ghost olayı 2-3 dk. sonra hiç iz kalmıyor panel farkı olabilir 4 yıldır buşekilde kullanıyorum mi 5 modeli

Oyla:

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Garantiyi deneyin, en kötü parasıyla bile ekran değişseniz o sorunu yaşamaktan iyidir bu yüzden ben çok takmıyorum bende de Note7 tianma panel var gittiği yere kadar gidecek

Oyla:

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
Garantiyi deneyin, en kötü parasıyla bile ekran değişseniz o sorunu yaşamaktan iyidir bu yüzden ben çok takmıyorum bende de Note7 tianma panel var gittiği yere kadar gidecek
ne kadar oldu alaı cihazı ghost ekran var mı sizdede ?

Oyla:

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
ne kadar oldu alaı cihazı ghost ekran var mı sizdede ?
Benim 8 ay oldu henüz sorunsuz kullanıyorum. Hepsiburada dan iki tane 128GB lık modeli almıştım. Biri shenchao panel diğeri tianma. Göreceğiz bakalım sorun çıkacak mı

Oyla:

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
Benim 8 ay oldu henüz sorunsuz kullanıyorum. Hepsiburada dan iki tane 128GB lık modeli almıştım. Biri shenchao panel diğeri tianma. Göreceğiz bakalım sorun çıkacak mı
anladım hocam bende redmi note8 var huaxing panel 1.5 ay oldu alalı benimde xiaominin mağazasından aldım şans işi umarım sorun yaşamayız.

Oyla:

Alcatraz523

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uluhan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
Ben RN7 aldıktan 4 ay sonra garantiye verdim ghost screen'den dolayı. 0 ekran takıldı fakat yine olmaya başladı. 5-10 dakika sonra izler kayboluyor fakat telefona rom atma gibi düşüncelerim var. Büyük olasılıkla garantiye gidecek gibi :)

Oyla:
Üst Alt