Rehber Hepsiburada Mi 4 Güncelleme

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
Merhaba Hocam forumda yeniyim 1 ay önce hepsiburada.com dan sırf merak üzerine mi4 3/16 aldım. anlatmış oldugunuz ilk adımı yaptım şuan için miui 7.1.2.0 | Kararlı sürüm görünüyor fakat 8 için güncelleme almıyor telefon sorun nedir yardımcı olabilirmisiniz ?
Bölgeyi Hindistan yapıp, tekrar denermisiniz?

cquake

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
uğur
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Bölgeyi Hindistan yapıp, tekrar denermisiniz?

merhaba Skorpi bey. yardımınız için teşekkürler ancak ben forumda araştırırken miui flash tool ile miui8 rom diye birşey bulup onu denedim şuan telefon miui8 olarak açıldı sorun çıkarmaz inşallah. yardımınız için tekrar teşekkürler :)

pencee01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oguz
Cihazım
Mi4
Konular
0
1. Yontemdeki herşeyi yaptım ancak bir değişiklik olmadı. İndirdim, guncelleyiciye gösterdim. Güncelledi. Ancak hala güncelleme görmüyor.
Miui 7.1.2 sürümü yüklü ve cok ısınıyor. 8 de ısınmanın azaldığıni söylüyorlar diye yüklemek istiyorum ancak görmüyor.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
1. Yontemdeki herşeyi yaptım ancak bir değişiklik olmadı. İndirdim, guncelleyiciye gösterdim. Güncelledi. Ancak hala güncelleme görmüyor.
Miui 7.1.2 sürümü yüklü ve cok ısınıyor. 8 de ısınmanın azaldığıni söylüyorlar diye yüklemek istiyorum ancak görmüyor.

bunu indirip aynı yöntemi uygulayın.

pencee01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oguz
Cihazım
Mi4
Konular
0

bunu indirip aynı yöntemi uygulayın.
Peki indiriyorum şuan. Bu ısınma normal mi? Ozellikle gunduzleri hava da sicak olduğu için tutulamayacak sicakliga geliyor.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Peki indiriyorum şuan. Bu ısınma normal mi? Ozellikle gunduzleri hava da sicak olduğu için tutulamayacak sicakliga geliyor.
Bulunduğunuz bölgeye bağlı olarak telefonun ısınması normal , havalar bu aralar haliye çok sıcak ve üstüne nemde varsa telefonunuzun ısınacaktır. Tavsiyem , şarjda iken çok kullanmamaya özen gösterin hem cihaz ısınır hemde piliniz daha yavaş dolar

pencee01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oguz
Cihazım
Mi4
Konular
0
Bulunduğunuz bölgeye bağlı olarak telefonun ısınması normal , havalar bu aralar haliye çok sıcak ve üstüne nemde varsa telefonunuzun ısınacaktır. Tavsiyem , şarjda iken çok kullanmamaya özen gösterin hem cihaz ısınır hemde piliniz daha yavaş dolar
bu sefer oldu. 8.1.6 güncellemesini buldu, güncelledim. Ancak daha fazla ısınmaya başladı. 25°C odada telefon boşta 50°C. Normal değil bu sıcaklık, neyden kaynaklanıyor acaba. Böye ısınacaksa güncellemeseydim keşke. Eski sürüme nasıl döneriz? aynı yöntem ile denedim hata verdi güncellenirken

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
bu sefer oldu. 8.1.6 güncellemesini buldu, güncelledim. Ancak daha fazla ısınmaya başladı. 25°C odada telefon boşta 50°C. Normal değil bu sıcaklık, neyden kaynaklanıyor acaba. Böye ısınacaksa güncellemeseydim keşke. Eski sürüme nasıl döneriz? aynı yöntem ile denedim hata verdi güncellenirken

bunu indirip aynı yöntemle kurun .Yine güncelleme gelecek onu da indirin .En son sürüm numaranız 7.6.8 olacaktır . Şuan da bende o sürümü kullanıyorum.

pencee01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oguz
Cihazım
Mi4
Konular
0

bunu indirip aynı yöntemle kurun .Yine güncelleme gelecek onu da indirin .En son sürüm numaranız 7.6.8 olacaktır . Şuan da bende o sürümü kullanıyorum.

indirdim yaptım. ancak sonra güncelleme gelmedi böyle mi olması gerekıyordu. hala miui8
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
indirdim yaptım. ancak sonra güncelleme gelmedi böyle mi olması gerekıyordu. hala miui8
Cihazda son sürüm beta rom yüklü hocam. :)

Üst Alt