Rehber Hepsiburada Mi 4 Güncelleme

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
indirdim yaptım. ancak sonra güncelleme gelmedi böyle mi olması gerekıyordu. hala miui8
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tamam hocam, 7.6.8 sürümü sitede yayınlanmamış. Şimdilik onu kullanın 1 ay sonra miui 9 gelecek zaten.

ademdlby

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem Delibay
Cihazım
Mi4 lte
Meslek
Ogretmen
Konular
0
Acilll yardım lazım.
Mi4 LTE telefonum var. Dün durduk yere yazılım çöktü. Kapandı ve kendi kendine açılmaya çalıştı. Olmadı. Format attım kendimi sonra açıldı. Ama sorunum şu ben bu telefondan korkmaya başladım. Acayip ısınıyor elimde patlayacak diye tırsıyorum. Hatta kameranın olduğu yerde kapakta soyulmalar oldu sıcaklıktan. Sizce ne yapmalıyım

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Acilll yardım lazım.
Mi4 LTE telefonum var. Dün durduk yere yazılım çöktü. Kapandı ve kendi kendine açılmaya çalıştı. Olmadı. Format attım kendimi sonra açıldı. Ama sorunum şu ben bu telefondan korkmaya başladım. Acayip ısınıyor elimde patlayacak diye tırsıyorum. Hatta kameranın olduğu yerde kapakta soyulmalar oldu sıcaklıktan. Sizce ne yapmalıyım

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihaz sıcaksa kapayıp soğumasını bekleyin sonra mi flash ile rom atarsınız.

unesgusu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
unesgusu
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
0
bu yazılımı yükledikten sonra telefon açılmaz oldu ne yapmalıyım.yarım saat oldu bu arada teşekkürler.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
bu yazılımı yükledikten sonra telefon açılmaz oldu ne yapmalıyım.yarım saat oldu bu arada teşekkürler.
Telefonda Hangi sürüm vardı

unesgusu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
unesgusu
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
0
mıuı 4 lte 8.0.... gibi bir sürüm vardı tam hatırlamıyorum. update zip dosasını daha önce yüklemiştim yazılım alıyordu ama sonra update .zip dosyasını silmiştim tekrar yükleyim dedim; yükledim . bu açılmama olayı oldu. yaklaşık bir saattir açılmıyor.

unesgusu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
unesgusu
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
0
telefonun hafıza baya bir doluydu ondan olabilirmi. güncelleme yapmaya çalıştıgı için. çünkü MI logosu altta androıd yazısı üç nokta sürekli yanıp sönüyor.bir türlü açılmadı.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
mıuı 4 lte 8.0.... gibi bir sürüm vardı tam hatırlamıyorum. update zip dosasını daha önce yüklemiştim yazılım alıyordu ama sonra update .zip dosyasını silmiştim tekrar yükleyim dedim; yükledim . bu açılmama olayı oldu. yaklaşık bir saattir açılmıyor.

telefonun hafıza baya bir doluydu ondan olabilirmi. güncelleme yapmaya çalıştıgı için. çünkü MI logosu altta androıd yazısı üç nokta sürekli yanıp sönüyor.bir türlü açılmadı.
Anladığım kadarıyla zaten sürümünüz günceldi ve eski yazılımı yüklemeye çalıştınız .O yüzden açılma ekranında kaldı. Mi flash ile sıfır rom kurun . Anlatımlar sss de mevcut

Jarchalovski

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dilqem
Cihazım
Mi4
Konular
0
Merhaba, Mi4 LTE kullanıyorum, var olan tüm sürümleri denedim, hatta miui 9u da. Isınması o kadar da sorun değil benim için, zaten tüm xiaomilerde var bu problem. Benim sorunum bazı uygulamalarda, örneğin spotify, soundcloud ve saire bu gibi, özellikle de sound ve video applarında ken-kendine uygulamanın kapanmasıdır, mesela spotifyda 3 şarkıdan öteye gidemiyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda, ya da çözümü bilecek biri?

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Böyle bir sorunla asla karşılaşmadım. Geliştirici seçeneklerinden bellek optimizasyonu kapatın isterseniz

Üst Alt