Rehber Hepsiburada Mi 4 Güncelleme

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Bende mi 4x var bu romları atabilmel için telefonda hangi işlemleri yapmak zorundayız.Kilit falan var mı?
öncelilkle kilidi kaldırmanız lazım sonra rom yükleyebilirsiniz.
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var bu hepsiburada sitesinde satılan 3gb/16gb cihazlarda bootloader kilidi var mı? twrp ve custom rom yüklemek istediğimizde uygun recovery.img ve custom rom dosyasıyla işimizi halledebiliyor muyuz?
MI4 cihazdan bahsediyorsanız MI4'de bootloader kilidi yoktur.

sertancay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
öncelilkle kilidi kaldırmanız lazım sonra rom yükleyebilirsiniz.

MI4 cihazdan bahsediyorsanız MI4'de bootloader kilidi yoktur.
teşekkür ederim bende korkuyordum cwm veya twrp ile custom rom yüklemeye

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

koraycus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Xiaomi Mi 4
Konular
0
Öncelikle yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. 2 gün önce hepsiburada.com dan mi 4 wcdma 16gb satın aldım. Cihazı ilk açtığımda miui 6.7.5.0 Kararlı yüklü olarak geldi. Cihaz otomatik olarak 7.1.2.0 güncellemesini gördü ve güncelledim. Cihaz gayet sorunsuz şekilde güncellendi. Daha sonra ilk sayfada yer alan ilk yöntemi denedim fakat bir hata oluştu ve telefonu verilen resetleme yöntemiyle miui 6.7.5.0 a dönerek açabildim. Fakat daha sonra ne ilk 2 yöntemi kullanarak ne de güncelleyicinin bulduğu 7.1.2.0 ı yükeleyemedim. Şu anda hiç bir şekilde güncelleme yapamıyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum ilginiz için teşekkürler...

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Öncelikle yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. 2 gün önce hepsiburada.com dan mi 4 wcdma 16gb satın aldım. Cihazı ilk açtığımda miui 6.7.5.0 Kararlı yüklü olarak geldi. Cihaz otomatik olarak 7.1.2.0 güncellemesini gördü ve güncelledim. Cihaz gayet sorunsuz şekilde güncellendi. Daha sonra ilk sayfada yer alan ilk yöntemi denedim fakat bir hata oluştu ve telefonu verilen resetleme yöntemiyle miui 6.7.5.0 a dönerek açabildim. Fakat daha sonra ne ilk 2 yöntemi kullanarak ne de güncelleyicinin bulduğu 7.1.2.0 ı yükeleyemedim. Şu anda hiç bir şekilde güncelleme yapamıyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum ilginiz için teşekkürler...
hocam zaten 7.1.2.0 olduktan sonra tekrar bir güncellleme daha gelmesi lazım . Gelmedi mi size?

koraycus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Xiaomi Mi 4
Konular
0
hocam zaten 7.1.2.0 olduktan sonra tekrar bir güncellleme daha gelmesi lazım . Gelmedi mi size?
7.1.2.0 dan sonra gücelleme gelmemişti. Şimdi neden güncelleme yapamıyorum acaba wipe all data yapıyorum. Telefon açılıyor ama ne kendi otomatik güncellemesini ne de verilen dosyayı telefona kabloyla yükeleyerek güncellemeyi yapamıyorum.

koraycus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Xiaomi Mi 4
Konular
0
Henüz güncellemeyi yapmayı beceremeyince diğer konulardaki root yapma ya da rom yükleme yöntemlerini denemeye korktum. Acaba onları mı denesem?

Takeabread

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Gm Discovery
Konular
1
Arkadaşlar eski gm discovery cihazımdan mi'ye aşinayım. Severek kullanıyordum ama cihaz miladını doldurunca iki gün önce mi 4 aldım hepsiburada'dan. İyi ki de aldım ancak benim cihaz mi 7'ye güncellendikten sonra 8.1.6.0'ı gördü ve ona geçtim. Ve şimdi 3 sorunum var:

1- Ekran rengi soldu.
2- 4 çekirdekten ikisi çalışmıyor (bunu okumuş ama pek kale almamıştım)
3- Ağır çekim sözde çalışıyor ama çektiği video ağır çekim değil.

Bu yüzden tekrar 4.4.2 tabanlı eski sürüme dönmek istiyorum. Ancak cihazı root etmek istemiyorum. Eskiden kalma bütün bilgilerim birbirine girdi. Bu cihazı root etmeden basit bir şekilde ilk aldığım sürüme döndüremez miyim?

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Arkadaşlar eski gm discovery cihazımdan mi'ye aşinayım. Severek kullanıyordum ama cihaz miladını doldurunca iki gün önce mi 4 aldım hepsiburada'dan. İyi ki de aldım ancak benim cihaz mi 7'ye güncellendikten sonra 8.1.6.0'ı gördü ve ona geçtim. Ve şimdi 3 sorunum var:

1- Ekran rengi soldu.
2- 4 çekirdekten ikisi çalışmıyor (bunu okumuş ama pek kale almamıştım)
3- Ağır çekim sözde çalışıyor ama çektiği video ağır çekim değil.

Bu yüzden tekrar 4.4.2 tabanlı eski sürüme dönmek istiyorum. Ancak cihazı root etmek istemiyorum. Eskiden kalma bütün bilgilerim birbirine girdi. Bu cihazı root etmeden basit bir şekilde ilk aldığım sürüme döndüremez miyim?
1- Ayarlar/ekran/renk kontrasttan ayar çekebilirsin
2- Evet o öyle :D
3-Ağır çekim beta versiyonda çalışıyor, büyük ihtimalle 720p de ağır çekim yapmak istiyorsun o yüzden bug lu . Çözünürlüğü 480p yapıp dener misin.
Eski roma dönmek istiyorsan mi flash ile temiz kurulum yapman gerekiyor . Rehber - MI Flash Tool İle Xiaomi MI4'E FastBoot ROM Yüklenmesi

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Android 6 ya geçerken mi4 teki partisyonlar birleştirildi. Yani android 4 de iken 2 adet sistem partisyonu 2 adet modem partisyonu vs vs. vardı. Android 6 dan direkt olarak fastboot üzerinden 4 e dönmek mümkün değil. Edl den kurulum gerekir.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt