- Adım
- Muhammet fat
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 2
30.07.2019 tarihinde Hepsiburada dan nethouse firması aracılığı ile Xiaomi redmi note 7 telefon satın aldım telefon 01.08.2019 tarihinde elime geçti 5 gün kullandıktan sonra internette bi kaç habere rast geldim ve telefonların IMEI kaydının olmadığıno gördüm bende btk dan IMEI sorgulattığımda telefonumun kayıt dışı olduğunu öğrendim Hepsiburada yı aradığımda Hepsiburada 14 gün içerisinde kaydın tamamlanacağını iletti nethouse firmasını aradığımda 2 ay süreceğini söylüyor. Btk ise kayıt tamamlanmadan telefon satışının gerçekleşmesinin doğru olmadığını söylüyor. Hepsiburada ile 7 kez görüştüm 14 gün iade sürecinin problem yaşadığım için beni bağlamayacağını bu problemin çözüleceğini iddia ediyor. Peki ola ki çözülmezse ne olacak diyorum yani iade etmenize yardımcı olacağız diyor. Yardımcı olmak ne demek diyorum işte telefon açılmazsa çizik darbe olmazsa iade edersiniz diyor. Açıkcası telefonu nethouse a göndermeye de çekiniyorum çünkü telefonu açıp bu telefon müdahale edilmiş kabul etmiyoruz da diyebilir. Şuan bu konuda muzdarip bir çok tüketici var. Sizce ne yapmalıyım süreç ne şekilde işliyor nethouse a göre süreç değişmiş direkt btk bu kayıt işlemini yapmıyormuş önce ticaret bakanlığı onay veriyormuş bu sebeple gecikme yaşanıyormuş.
Benim burada takıldığım konu sizin gibi 1-2 hafta dememesi 2 aydan bahsediliyor
Benim burada takıldığım konu sizin gibi 1-2 hafta dememesi 2 aydan bahsediliyor