Çözüldü HepsiBurada İmei Kaydı

omergulen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Chootti
Cihazım
Mi5
Konular
1
Şimdi tekrar kontrol ettim 2si de kayıtlı gözüküyor, ya ben ticket açtım diye şu an yaptılar ya da ben yanlış bakmışım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım ben magazadan aldıgım icin herhangi bir fatura vs verilmedi sadece mail bilgilerim alindı her hangi bir e fatura da atilmamis gercekten xiaomi firmasi hakkinda guvenilirlik dusuncem bulanmaya basladi
Bu Xiaomi ile ilgili bir problem değil bence hocam, zaten alırken sen kendin kontrol edersin bakarsın fatura var mı yok mu vs diye. Onlar koymalı mı evet, ama koymazlarsa o an orada çözersen daha problemsiz olur. Şimdi benim önerim iletişime geçip, faturayı da istemeniz.

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Şimdi tekrar kontrol ettim 2si de kayıtlı gözüküyor, ya ben ticket açtım diye şu an yaptılar ya da ben yanlış bakmışım.

Bu Xiaomi ile ilgili bir problem değil bence hocam, zaten alırken sen kendin kontrol edersin bakarsın fatura var mı yok mu vs diye. Onlar koymalı mı evet, ama koymazlarsa o an orada çözersen daha problemsiz olur. Şimdi benim önerim iletişime geçip, faturayı da istemeniz.
Anında yapamazlar zaten. Ticket ile alakası yoktur. Muhtemelen kayıt etmişlerdir ama bugün işlenmiştir :)

slycuk

Usta Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
selcuk
Cihazım
mi4 lte cu
Konular
13
Kaç gün sonra kayıt oldu acaba hatırlıyor musunuz?

Birde ekstra bir işlem yaptınızm ı siz yoksa her şeyi onlar mı yaptı?
10 gün sonra oldu hemde her iki imei içinde

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
10 gün sonra oldu hemde her iki imei içinde
Teşekkürler :) O zaman sıkıntı yopmadan bekliyorum. 14 içinde kayıt edilecekmiş 10 gün sonra bakarım gala olmadı ise bir daha ararım Hepsiburada yi . Tekrar teşekkür ederim.

mterzy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muharrem
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Kendinize sıkıntı yapmayın.
Ben ard arda aldığım Redmi Note 5 ve P Smart cihazlarında benzer mesajları aldım
1 Hafta içinde kayıtları yapıldı
Redmi Note 7 aldım 3 gündür sms gelmiyor. Belki de süreci hızlandırdılar.
Saygılar.

ykaptan41

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
Redmi note7
Konular
2
HepsiBurada'dan Redmi Note 7 (ithalatçı garantili -evofone) almıştım. Sorgulama yaptığımda cihaz kaydı bulunamadı diyordu. Tabii doğal olarak HepsiBurada'yı aradım dediler ki ürün size ulaşınca başvurusunu yapıyoruz 14 gün içinde kayıt edilir. Daha önce alıp da aynı cümleyi duyan oldu mu? Gerçekten kayıt edildi mi? Bir sorun çıkar mı?
Hepsi burada ile bir aydan beri imei ve orjinal telefon konusunda yaşadığım sorun devam ediyor şu an hakem heyetinde devam ettiriyorum HEPSİBURADA ya yazdığım en son mesaj da budur ilk başta kayıtlı olan imei lerin birinin bir ay sonra kontrol ettiğimde klonlanmış olarak e devlette gördükten sonra işleyen süreç aşağıda kısa olarak belirttiğim gibi devam ediyor Bilginiz olsun diye düşünerek yazdım.
İMEİ NOSU nun biri bu relefona kayıtlı görünüyor
Marka: MI Model Bilgileri: MEI7S-REDMI NOTE5 PRO-E7S yav bu da tamamen başka telefon markası bunuda mı -görmüyorsunuz yav orjinal telefon Marka: MI Model Bilgileri: M1806E7TG-REDMI NOTE 6 PRO budur benimkisi ise M1806E7TI: KODLU TELEFON GÖNDERİLMİŞTİR BUDA BU TELEFONUN (Redmi Note 6 Pro) – Hindistan MENŞELİ OLDUĞU ANLAMINA GELMEKTEDİR. siz bu kadar mı müşteri memnuniyeti deyip orjinal ürün diyorsunuz yazıklar olsun sizlere o kadar belge kayıt varken siz devletin kayıtlarında bile farklı telefondaki imei göremeyecek kadar duyarsızsınız.

55_sms

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
mi8 lite
Konular
9
Hepsiburada'dan aldım bende telimi... Tel ile ilgili en ufak bir sorunda bile ilgilendiler. IMEI kaydı birkaç güne sisteme düşer.... Sorun olmaz...

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
T
Hepsiburada'dan aldım bende telimi... Tel ile ilgili en ufak bir sorunda bile ilgilendiler. IMEI kaydı birkaç güne sisteme düşer.... Sorun olmaz...
Teşekkür ederim. Artık için rahatladı zaten herkes aynısını diyor.

mterzy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muharrem
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
T

Teşekkür ederim. Artık için rahatladı zaten herkes aynısını diyor.

İncir ağacından düşenin halinden o anlar
Bende cihazı aldığımda (teknosa) imei kayıtsız sms i alınca ortalığı karıştırmıştım.
Evet mantıklı değil lakin süreç şuan böyle işliyor. :)

Sakin akışına bırak üstad. :)

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
İncir ağacından düşenin halinden o anlar
Bende cihazı aldığımda (teknosa) imei kayıtsız sms i alınca ortalığı karıştırmıştım.
Evet mantıklı değil lakin süreç şuan böyle işliyor. :)

Sakin akışına bırak üstad. :)
Bana daha sms bile gelmedi sen düşün :D Sms gelse neler yaparım :D :D

Üst Alt