Çözüldü HepsiBurada İmei Kaydı

Furkan Alkan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi nite 7
Konular
0
Forum istanbul Avm den aldigim Redmi note 7 cihazda da ayni sorun yasadim hocam imei kayitsiz telefon kapanacaktir vs vs diye uyarı mesaji aldım bende beklemedeyim bakalim ne zaman kayıtlı olucak

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Elinizde fatura olduğu sürece telaş yapmayın Yes~~

badSkull

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Poco x6 Pro
Meslek
Teknoloji
Konular
13
ainen en önemliside o fatura olduktan sonra sıkıntı olmaz arkadaşlara içiniz rahat olsun :)

omergulen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Chootti
Cihazım
Mi5
Konular
1
Hocam ben de HepsiBurada'dan Redmi Note 7 aldım, sorgulattığımda 1. IMEI numarası kayıtlı çıkıyor cihaz kodu ile birlikte vs, 64GB lığı çıkıyor kodu aratınca ama çok sıkıntı olmaz sanırım. Asıl sormak istediğim şey 2. IMEI numarasını arattığımda KAYITLI DEĞİL yazıyor bir problem çıkar mı? Normali böyle mi yoksa ikisi de kayıtlı mı yazması gerekiyor?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Hocam ben de HepsiBurada'dan Redmi Note 7 aldım, sorgulattığımda 1. IMEI numarası kayıtlı çıkıyor cihaz kodu ile birlikte vs, 64GB lığı çıkıyor kodu aratınca ama çok sıkıntı olmaz sanırım. Asıl sormak istediğim şey 2. IMEI numarasını arattığımda KAYITLI DEĞİL yazıyor bir problem çıkar mı? Normali böyle mi yoksa ikisi de kayıtlı mı yazması gerekiyor?
2 sininde Kayıtlı olması lazım

Furkan Alkan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi nite 7
Konular
0
Bu faturadan bahsediliyor sanırım:
Anladım ben magazadan aldıgım icin herhangi bir fatura vs verilmedi sadece mail bilgilerim alindı her hangi bir e fatura da atilmamis gercekten xiaomi firmasi hakkinda guvenilirlik dusuncem bulanmaya basladi

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
iki IMEI de kayıtlı olması gerekiyor

Üst Alt