Dediğinizi şimdi anladım da bu Tianma hayalet ekran sorunu rn8 ile ortaya çıkmadı ki. Daha önceki modellerde ortaya çıkan bu sorunu ya bu panelin üreticisi çözmüş olması gerekirdi ya da sonraki modellerde de devam eden bu sorundan dolayı Xiaomi bu paneli kullanmıyor olması gerekiyordu. Ben İstanbulda evofonea yakın yerde çalışıyorum, hayalet ekranı ilk farkettikten sonra oraya gittim konuşmaya çalışanlar öğlen molasındaymış. Binanın önüne indim, 5-6 kişi dikiliyor. Sordum hepsi evofone çalışanıymış. Konuştuk, panellerin hepsinde hayalet ekran çıkabiliyor diyorlar. Bunlar bu işi yapıyorsa ve böyle düşünüyorlarsa Tianma panellerde sorun var deyip onu kullanmaktan vazgeçmezler. Ama niye onu taktınız deyince başka gelmiyor diyorlar. Belki de ucuz olduğu için vazgeçmiyorlar. Birisi sistemsel hata olabiliyor demişti de siz niye inşallah sorunu çözmüşlerdir diyorsunuz diye onun için sormuştum. Bir de acaba panel dışında hayalet ekrana sebep olan başka birşey mi var da telefonu açmışken onu da mı düzeltiyorlar diye merak ettim bir de onun sormuştum. Teşekkürler, size de iyi forumlar.