Bu mesajı yazdıktan sonra hayalet ekranımın artarak devam ettiğini farkettim ve telefonu hayalet ekran şikayatiyle Karaköy Evofone'a ulaştırdım. Doldurduğum forma "Lütfen Tianma panel takılmasın" diye not düştüm. Hayalet ekran olduğunu kabul etmişler ki ekranı değiştirmişler. Telefonu elime alınca panel markasına hemen baktım. Bunu da Tianma takmışlar. İtiraz ettim, Tianma takılmamasını istemiştim, bunun da hayalet ekran yapma ihtimali yüksek dedim. "Sorun olursa biz yine buradayız, bize gelen tek panel bu, başka marka panel gelmiyor, fabrika neyi gönderirse biz onu takıyoruz, bu panellerin bazılarında fabrika kaynaklı hatalar olabiliyor" cevabını aldım. Siz buradasınız, garanti var ama ben uğraşmak zorunda kalacağım falan dedim ama panelde başka alternatif yok dediler. Gerekmediği, yazılımsal bir sorun olmadığı, not düşüldüğü halde telefonu formatlamışlar ama temiz, güzel işçilik yapmışlar. Renk sıcaklığını internette çoğu kişinin dediği gibi soğukta kullanıyorum. Şimdilik bir sorun ama zaten hayalet ekran zamanla ortaya çıkıyor genelde. Bekleyip göreceğiz, inşaallah hiçbir sorun çıkmaz.