Diğer H.Kadıoğlu Hk.

pyrzz

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
Mi 13 Ultra
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

H.Kadıoğlu ismiyle forumda teknik destek ve yardımcı olduğunu söyleyen, 5 yıldır forumda olduğunu belirten kişiyle; uzaktan bağlantı ile yardımcı olması hususunda anlaştık. Kendisi 40 yaşındaymış! Benim küfür ettiğimi forum özel mesajından yazıp iftira boyutuna getirdiğinden başlamak istiyorum. Her neyse bu şahsın sizi mesajlarda aşağılamak, azarlamak gibi huyları var. Hiç tanımadığı birine emri vaki talimatlarla , ücretsiz yapıyormuşcasına ki ücretsiz dahi yapsa bu üslup yanlışken; takdirleri size bırakıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.Kadıoğlu ismiyle forumda teknik destek ve yardımcı olduğunu söyleyen, 5 yıldır forumda olduğunu belirten kişiyle; uzaktan bağlantı ile yardımcı olması hususunda anlaştık. Kendisi 40 yaşındaymış! Benim küfür ettiğimi forum özel mesajından yazıp iftira boyutuna getirdiğinden başlamak istiyorum. Her neyse bu şahsın sizi mesajlarda aşağılamak, azarlamak gibi huyları var. Hiç tanımadığı birine emri vaki talimatlarla , ücretsiz yapıyormuşcasına ki ücretsiz dahi yapsa bu üslup yanlışken; takdirleri size bırakıyorum.
Ayrıca detaylı yazmak istemedim ama burada anlatılmayacak şeylerde var. Kendisi hocam diyerek hitaba karşı, o şekilde hitap edince kızıyormuş. En son söyledi bunuda. Ama kendisi aynı şekilde hitap etmekte özgür. Dokunulmaz biri. Ola ki birşey yaptıracak olursunuz. Kişiliğinizi bir köşede bırakmanız gerekiyor.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Bana ettiğiniz küfür ve hakaretlerin ekran görüntüsünü birazdan elimdeki işlerim bitince ekleyeceğim. Lütfen sizde size edilen hakaret ve küfür varsa ekleyin.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
7
Olay var diye bir hevesle geldim ama hayal kırıklığı oldu :( Ne güzel eğlenecektik, birleri gerçekten küfür etmezse iş çıkmaz bu konudan. ;(

Başta lütfen falan demiş de mesajlardaki saatlere bakınca ertesi gün öğleye doğru sabır bitmiş galiba, emir kipine geçmiş. :D Esnaflık da zor iş.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
yaklaşık 24 Saattir Size yardımcı olmaya çalışıyorum. Okuduğunuzu anlamakta zorlanıyorsunuz. Bu sizde stres yaratıyor ve bize saldırıyorsunuz. Attığım ssler bana küfür ve hakaret içerirken size ettiğim hiç bir hakaret ve küfür bulunmamaktadır.. Tüm hakaretlere rağmen sizden özür dilemişim siz hakarete devam etmişsiniz.. Açıklama yapıyorum okuyor ama anlamıyorsunuz Benim buna yapacak bir şeyim yok.. Anlamıyorsanız 2 ya da 3 defa okuyacaksınız. Yine anlamıyorsanız konuşmayı sonlandırıp cihazınızı başka yerde tamir ettireceksiniz.. 'Size hocam sıfatıyla hitap ediyorum hakaret nerede diyorum. Siz hocam cümlesinde ne var diyorsunuz. Okuduğunuzu anlamaktan aciz olduğunuzun ispatı da budur. Benim profilim olumlu yorumlarla dolu. Sizin gibi biriyle daha ilk defa karşılaşıp poolemiğe giriyorum. Hayretler içerisindeyim.. Olayın Reel boyutuna gelecek olursakta hakaret ve küfür edip whatsapp dan engel atmak işin en basit kısmı engellemeden karşıdakinin cevap vermesini beklemelisiniz. Çoğunluk küfür eder ama ben etmedim..

Ekli dosyalar

• 2.png
    2.png
    37,7 KB · Görüntüleme: 195
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    106,8 KB · Görüntüleme: 194
  • 11.png
    11.png
    42,8 KB · Görüntüleme: 187
  • 4.png
    4.png
    90,8 KB · Görüntüleme: 188

02warrior

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Warrior
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
12
Az önce hocamla hard brick olmuş telefonumu tamir ettik kendisine teşekkür ederim, forumda konusunu görünce şaşırdım. Bir süredir iletişim halindeyim küfür hakaret filan duymadım, yardımı ile cihazı bile söktüm. Hocama ayıp olmuş açıkçası. İyi forumlar herkese

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
168

Ayrıca detaylı yazmak istemedim ama burada anlatılmayacak şeylerde var. Kendisi hocam diyerek hitaba karşı, o şekilde hitap edince kızıyormuş. En son söyledi bunuda. Ama kendisi aynı şekilde hitap etmekte özgür. Dokunulmaz biri. Ola ki birşey yaptıracak olursunuz. Kişiliğinizi bir köşede bırakmanız gerekiyor.
Yaptığınız büyük ayıp teknisyen hocamız burda bende dahil çoğu kişinin işlemlerini yapmıştır ve sonuç almıştır herkes.Bazen sorularınız var ise yardımcı bile olur kendileri hiçbir zaman tersleme durumu yaşamadım yaklaşık 4 senedir bu forumdayim aktif olarak ben ve diğer hocalarım görmemiştir böyle bir durum düşünüyorum.Olayın geçmişini anlatmadan birine saldırmak aynı bu Instagram daki suçlayıcı videolara benziyor çok kötü ve ayıp bir durum yazık size diyorum sadece

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 14 Ultra
Meslek
Şöför
Konular
18
H.kadioglu kendisini sadece forumdan bilirim 5 veya 6 kez işim düştü bilgi babında sabırla cevap verdi 1 tl bile ücret istemedi lafını bile yapmadı gayette uslubu iyiydi kaç senedir forumdayım ilk şikayet siz yapıyorsunuz

23013PC75G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
H. Kadıoğlu dürüst biridir, bunun canlı tanığıyım. Karalamaya çalışmak abesle iştigalden başka bir şey olmaz !

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78

Yanlis yere kapak attın 😀 hoca herkese ücretli ücretsiz yardımcı olur ama yardımı alabilmekte mesele işte 😀😀

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Zaman ayırıp mesaj yazan kıymetli forum üyesi arkadaşlara ve dostlara ayrı ayrı teşekkür ederim. Stresli bir iş yapıyoruz takdir edersiniz ki insanız her an psikolojimizi kontrol altında tutamayabiliyoruz. Normalde yaş farkı bile gözetmeden herkese Siz diliyse hitap etmeye özen gösteririm ama arkadaşa da bazen stres kaynaklı olabilir, bilmiyorum ya da o anki ruh hali ve anlatımı kolaylaştırmak, cümle kısaltmak sebebiyle de olabilir sen diye hitap ettiğimiz kısımlar olmuş. Yani arkadaşımıza sen/siz şeklinde karışık hitaplarda bulunmuşuz. Ben yine de herkesin huzurun da istemeden de olduysa kırdıysam arkadaşımızı özür dilerim. Bir diğer konu da bazen özel mesaj yoluyla soru soran kişiler oluyor.
takdir edersiniz ki özelden verilen bir mesaj 1 kişiye çözüm olur ama genelden verilen bir cevaptan sınırsız sayı da kişiler faydalanabilir. Zaten forumların çalışma mantığı ve forum kültürü de budur. Bu sebeple ben her ne kadar özel mesaj ile soru soranlara da cevap vermeye çalışsam da cevap vermediklerim/veremediklerim sebebin egoistlik, bencillik, kendini beğenmişlik değil de kitlelere hitap eder cevap olması nedeniyle olduğunu bilmesini isterim.
Burası büyük bir aile arkadaşlar üyeler bugün var yarın yoklar. Ben olmasam bu forumda bir şey değişmez, sistem aksamaz. Forumda nice değerli bilgili arkadaşlar var. Sorular cevapsızda kalmaz. Bu yüzden ben dahil hiç kimse ego vs. sahibi olmasına da hiç gerek yok.. Nihayetinde burada atomu da parçalamıyoruz değil mi? angel~~ Saygılarımla..

Üst Alt