Diğer H.Kadıoğlu Hk.

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
Yanlış anlaşılma oldu birbirimizi yanlış anladık
Beni terslediğini sanmıştım o yüzden kırılmıştım ama dediğim gibi bende yanlış anlamışım. Yine de Forumda bu şekilde yazmamam gerekirdi.

Özel mesaj ile H.kadioglu ile iletişime geçtim tekrardan kusura bakmayın hocam

flankes21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
14
Normalde telefonumu kolay kolay birine emanet edemem ama sağ olsun uzaktan 5 dakika da işimi halletti. Başka birine yaptırdığımda parasını alıp telefonu çöktüğü haliyle bırakmıştı. Bu konuda H.kadioglu hocam her şeye cevap vermeye çalışıyor Allah razı olsun

Sirasendee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Merhaba, konuyu yeni gördüm. Eski uyede sayılmam aktif de değilim arada sorun yaşayınca araştırma olarak burayı kullanan kimseyi tanımayan biri olarak yorum yapayım. Yazılım işim oldu bir defa forumdan H.kadioglu yu gördüm forumda tavsiye edenler üzerine o zaman 10dk da uzaktan bağlantı ile cüzi miktara halletti sağolsun. Üslubu da saygılı gereksiz konuşmayan işin hızını aksatmamak adına gayet seri şekilde işini yapmaya çalışan bilgili biri olarak bende kalan izlenimi. Geçenlerde WhatsApp resmi uygulama sorunum olunca yazılım konusunda bilgili olduğunu düşündugum için kendisine sordum sağolsun dönüş yaptı yardımcı olmaya çalıştı ücretli bir işlem olmadığı için cevap da vermeyebilirdi ancak ben sorunu sağolsun rootsuz şekilde başka birinin yardımı ile çözdüm. Sonuç olarak kendisini tanımam bir defa işimiz oldu hızlı, gereksiz diyaloğa girmeden hatta ücreti ben işlemi yaparken attım önden de istemedi hakkını yemek yanlış olur. Hayırlı akşamlar dilerim.

hizan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hüseyin
Cihazım
huawei p20 pro
Konular
7
Arkadaşlar ben h.kadioğlu nu daha önce başka bir forumda duymuştum çok sevilen birisi idi bende 1995 yılından bir kaç yıl öncesine kadar ilk zamanlar nokia yani symbian yazılım sistemi vardı sonra android yazılımına geçtim sayısız yazılım düzenlemesi yaptım sayısız kişilere uzaktan yada yüz yüze telefon yazılımı yüklemede yardımcı oldum sizlere yemin ederim ki hiç kimseden bir kuruş talep etmedim ve herkes benimle iletişime geçmeye çalışırdı ama her ne hikmetse arada art niyetli insanlar çıkar karalamaya çalışırlardı ben işime bakardım en zor olanı uzaktan yardım ile yardımcı olmaktı çünkü insanlar çekiniyordu yok telefonuma yada pc ye virüs atarmı yok telefonu bozarmı gibisinde bazen bir şeyi 10 defa anlatırdım içindeki korku ve endişe yüzünden salaklığa yatıp anlamamış gibi yaparlardı günün sonunda memnun kalurlardı işin özü bu iş sabır istiyor hocamız burda art niyetli olmamış ve sinirlenmesi gayet normal kendisine sabırlar ve başarılar dilerim ben ise yaklaşık 5 yıldır bu işi bıraktım artım kafam rahat sefam olsun oh ohh

Üst Alt