Diğer H.Kadıoğlu Hk.

Burak Soysal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T
Konular
33
Zaman ayırıp mesaj yazan kıymetli forum üyesi arkadaşlara ve dostlara ayrı ayrı teşekkür ederim. Stresli bir iş yapıyoruz takdir edersiniz ki insanız her an psikolojimizi kontrol altında tutamayabiliyoruz. Normalde yaş farkı bile gözetmeden herkese Siz diliyse hitap etmeye özen gösteririm ama arkadaşa da bazen stres kaynaklı olabilir, bilmiyorum ya da o anki ruh hali ve anlatımı kolaylaştırmak, cümle kısaltmak sebebiyle de olabilir sen diye hitap ettiğimiz kısımlar olmuş. Yani arkadaşımıza sen/siz şeklinde karışık hitaplarda bulunmuşuz. Ben yine de herkesin huzurun da istemeden de olduysa kırdıysam arkadaşımızı özür dilerim. Bir diğer konu da bazen özel mesaj yoluyla soru soran kişiler oluyor.
takdir edersiniz ki özelden verilen bir mesaj 1 kişiye çözüm olur ama genelden verilen bir cevaptan sınırsız sayı da kişiler faydalanabilir. Zaten forumların çalışma mantığı ve forum kültürü de budur. Bu sebeple ben her ne kadar özel mesaj ile soru soranlara da cevap vermeye çalışsam da cevap vermediklerim/veremediklerim sebebin egoistlik, bencillik, kendini beğenmişlik değil de kitlelere hitap eder cevap olması nedeniyle olduğunu bilmesini isterim.
Burası büyük bir aile arkadaşlar üyeler bugün var yarın yoklar. Ben olmasam bu forumda bir şey değişmez, sistem aksamaz. Forumda nice değerli bilgili arkadaşlar var. Sorular cevapsızda kalmaz. Bu yüzden ben dahil hiç kimse ego vs. sahibi olmasına da hiç gerek yok.. Nihayetinde burada atomu da parçalamıyoruz değil mi? angel~~ Saygılarımla..
Bazen yoğunluktan dolayı bende nasibimi aldım ama ses etmedim :D sonuçta insanız işinin hakkını veriyorsunuz Harun hocam

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bazen yoğunluktan dolayı bende nasibimi aldım ama ses etmedim :D sonuçta insanız işinin hakkını veriyorsunuz Harun hocam
sürçü lisan ettiysek affola hocam. inanın bazen katlanılmaz dereceye de gelebiliyorsunuz. Aynı soruyu defalarca soran mı dersin. Sizi sadece google arama motoru olarak kullanan mı dersin. Cevap veremeyince hakaret ve küfür edenler mi dersin ne ararsanız var maalesef. Ama yine de seviyorum insanımızı.. İyiki bu topraklarda doğmuşuz..

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
H.kadioglu arkadaşımızın burada emrivaki konuşmaları olmuş bir hizmet veriliyorsa bu üslup hatalı.
Kendisi hatayı kabul edip gerekli açıklamayı da yapmış zaten.
Anlık stres kaynaklı bir şeydir.

Uzaktan destek almak teknik bilgisi olmayan biri için çok zor vermek daha da zor.
O açıdan elden destek almanız daha yerinde olabilir.

Sizlere tavsiyem birbirinizi ifşa etmek yerine daha çözümcü yollara gitmeniz.
Mesajlarda göremedim ama eğer küfür gibi durumlar varsa cantara ile iletişime geçip şikayetinizi aktarın.

Burak Soysal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T
Konular
33
sürçü lisan ettiysek affola hocam. inanın bazen katlanılmaz dereceye de gelebiliyorsunuz. Aynı soruyu defalarca soran mı dersin. Sizi sadece google arama motoru olarak kullanan mı dersin. Cevap veremeyince hakaret ve küfür edenler mi dersin ne ararsanız var maalesef. Ama yine de seviyorum insanımızı.. İyiki bu topraklarda doğmuşuz..
Yes~~inlove~~yn~~

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
H.kadioglu hocamla gecmiste benimde uzaktan baglanti ile islemim olmustu hatta maddi olarak da kolaylik da saglamisti sagolsun. İletisimimiz saygi cercevesinde gerceklesti. Herhangi bir sorun yasamadim. Anlik kucuk seyler olabilir ama onemsememek lazim malum zor bir ortamda yasiyoruz ama olayin icinde kufurlu konusma varsa ayri bir konu incelenip arastirilmasi lazim kufurlu konusan kimse gerekli cezanin verilmesi gerekir.

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
Herkese Merhaba,

Bende Temmuz ayında sorun yaşamıştım cihazıma Hyperos güncellemesi nasıl yaparım diye sormuştum cevap vermişti Bootloader server üzerinden açılırsa 85$ fiyat bilgisi verdi gerçekten bu fiyat çok fazla geldi.
Direnç yaptırmak istemiyordum

Bende araştırma yaptım. Fake romdan kurtulmak için OTA destekli Rom yükledim ve artık Bootloader kapalı olmasına rağmen güncelleme olduğunda yükleyebildim. Ama bana maalesef ki kendisi lütfen bulunmayan birşeyi bulmuş gibi yanılgıya düşmeyin iyi forumlar dedi.

Ayrıca bu işlemi yaptıktan 1 ay sonra Felan da 40$ a Bootloader kilidimi açtım tabiki ama artık 40$ a açılamıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-08-12-58-47-153_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-08-12-58-47-153_com.android.chrome.jpg
    689,4 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2024-11-08-13-03-08-147_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-08-13-03-08-147_com.android.chrome.jpg
    744,4 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2024-11-08-13-00-46-641_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-08-13-00-46-641_com.android.chrome.jpg
    707,1 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2024-11-08-13-00-27-732_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-08-13-00-27-732_com.android.chrome.jpg
    639,3 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2024-11-08-13-00-06-186_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-08-13-00-06-186_com.android.chrome.jpg
    590,8 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2024-11-08-12-59-54-230_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-08-12-59-54-230_com.android.chrome.jpg
    649,6 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2024-11-08-12-59-25-089_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-08-12-59-25-089_com.android.chrome.jpg
    719 KB · Görüntüleme: 31

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Herkese Merhaba,

Bende Temmuz ayında sorun yaşamıştım cihazıma Hyperos güncellemesi nasıl yaparım diye sormuştum cevap vermişti Bootloader server üzerinden açılırsa 85$ fiyat bilgisi verdi gerçekten bu fiyat çok fazla geldi.
Direnç yaptırmak istemiyordum

Bende araştırma yaptım. Fake romdan kurtulmak için OTA destekli Rom yükledim ve artık Bootloader kapalı olmasına rağmen güncelleme olduğunda yükleyebildim. Ama bana maalesef ki kendisi lütfen bulunmayan birşeyi bulmuş gibi yanılgıya düşmeyin iyi forumlar dedi.

Ayrıca bu işlemi yaptıktan 1 ay sonra Felan da 40$ a Bootloader kilidimi açtım tabiki ama artık 40$ a açılamıyor.
Sizinle geçmiş mesajlara baktım Siz sormuşsunuz biz cevaplamışız.. Sormuşsunuz cevaplamışız. Sormuşsunuz yine cevap. cevap cevap.. Şeklinde devam etmiş. Taki ne zaman Verdiğimiz fiyat hoşunuza gitmemiş bizden rahatsız olmuşsunuz.. Sizin 40 dolara açtırdım dediğiniz cihazın unlock maliyeti daha halen 40 dolar değil bana üzülerek söylüyorum. Biz belki yanlış ya da pahalı kaynaklarla çalışıyor olabiliriz buna iddia etmem tabiki. Atıyorum benim 60 dolara malettiğim bir server işini bir başka meslektaşım daha ucuza mal ediyor olabilir. Bu beni kötü niyetli yapar mı peki? Birde yazdığım cümleyi neden cımbızlayarak alıyorsunuz kendi attığınız fotoda bile mevcut.. Size demişim ki 'Lütfen sizden bilgi saklıyor ve bu sebeple size yüksek maliyete iş yapıyormuşum gibi konuşmayın. Bulduğunuz faklı bir çözüm var gibi yanılgıya düşmeyin' demişim. Birde geçmişte Eğer düşük fiyat almak için yalan söylemediyseniz bana esnaf olduğunuzu söylemişsiniz. Ee bırakın da yani esnaf iseniz benim ulaşabildiğim fiyatlara sizde ulaşın. Neden son kullanıcı gibi yorum yapıyorsunuz? Zaten yanlış anlamayın size özel bir durum değil bu insanlara iyilik yaptığınız kadar iyisiniz bıraktığınız anda kötü olursunuz. Yani atıyorum bir kişinin 14 sorusuna cevap verin 15. ye cevap vermeyin anında sizi kötü bilir.. Bu hiç şaşmaz. 85 dolar demişim esnafmışsınız bana söylediğinize göre benden daha ucuza bulup yapmışsınız. Bura da sorun nedir? size yapılan hata nedir söyleyin bende tecrübe edineyim..

Ekli dosyalar

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    42,8 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot2.png
    Screenshot2.png
    55,3 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot3.png
    Screenshot3.png
    93,8 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot4.png
    Screenshot4.png
    101,4 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot5.png
    Screenshot5.png
    100,1 KB · Görüntüleme: 34

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
Sizinle geçmiş mesajlara baktım Siz sormuşsunuz biz cevaplamışız.. Sormuşsunuz cevaplamışız. Sormuşsunuz yine cevap. cevap cevap.. Şeklinde devam etmiş. Taki ne zaman Verdiğimiz fiyat hoşunuza gitmemiş bizden rahatsız olmuşsunuz.. Sizin 40 dolara açtırdım dediğiniz cihazın unlock maliyeti daha halen 40 dolar değil bana üzülerek söylüyorum. Biz belki yanlış ya da pahalı kaynaklarla çalışıyor olabiliriz buna iddia etmem tabiki. Atıyorum benim 60 dolara malettiğim bir server işini bir başka meslektaşım daha ucuza mal ediyor olabilir. Bu beni kötü niyetli yapar mı peki? Birde yazdığım cümleyi neden cımbızlayarak alıyorsunuz kendi attığınız fotoda bile mevcut.. Size demişim ki 'Lütfen sizden bilgi saklıyor ve bu sebeple size yüksek maliyete iş yapıyormuşum gibi konuşmayın. Bulduğunuz faklı bir çözüm var gibi yanılgıya düşmeyin' demişim. Birde geçmişte Eğer düşük fiyat almak için yalan söylemediyseniz bana esnaf olduğunuzu söylemişsiniz. Ee bırakın da yani esnaf iseniz benim ulaşabildiğim fiyatlara sizde ulaşın. Neden son kullanıcı gibi yorum yapıyorsunuz? Zaten yanlış anlamayın size özel bir durum değil bu insanlara iyilik yaptığınız kadar iyisiniz bıraktığınız anda kötü olursunuz. Yani atıyorum bir kişinin 14 sorusuna cevap verin 15. ye cevap vermeyin anında sizi kötü bilir.. Bu hiç şaşmaz. 85 dolar demişim esnafmışsınız bana söylediğinize göre benden daha ucuza bulup yapmışsınız. Bura da sorun nedir? size yapılan hata nedir söyleyin bende tecrübe edineyim..
Bana direnç veya server üzerinden Bootloader açmak gerekiyor yerine ;

auth ile Ota destekli Convert rom yükleyebilirsiniz ve böylece güncelleme alabilirsiniz diyebilirdiniz hocam

Yani ben size bunu dediğim de bilinmeyen bir şeyi bulmuş gibi yanılgıya düşmeyin dediğiniz için açıkçası beni rahatsız etti.

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
insanımızı anlamak gercekten zor.yani ilk mesajdada sonraki bikac arkadasin attigi mesajlardada H.kadioglu hocamızın bir saygısızlık veya küfür göremiyorum. ben daha once kendisine kac defa ozelde soru sorduysam sagolsun cevapladi. insaniz yani cevap vermeyedebilir gormeyedebilir veya stresten kısmen ters cevap da vermis olabilir neyin buyutmesi bu . ustte diger arkadaslarimiz da yazmis isim acemisi olan birine is yaptirmakda yapmakda zordur iki taraftanda anlayis lazim.diger bir konu bu kayit islerinde bisey yeni ciktigi zaman pahalıdır yeni versiyonlar ciktikca zaman gectikce ucuzlar bunun boyle paylasilmasi hic dogru degil hesabina gelir yaptırırsin gelmez yaptirmazsin bu kadar basit. karşılıklı anlayışla hersey güzel olur.iyi gunler

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bana direnç veya server üzerinden Bootloader açmak gerekiyor yerine ;

auth ile Ota destekli Convert rom yükleyebilirsiniz ve böylece güncelleme alabilirsiniz diyebilirdiniz hocam

Yani ben size bunu dediğim de bilinmeyen bir şeyi bulmuş gibi yanılgıya düşmeyin dediğiniz için açıkçası beni rahatsız etti.
Benim Şöyle bir iddiam varsa siz sonuna kadar Haklısınız..
Ben H.Kadioglu.. Bu alemde her şeyi tek ben bilirim. Ben bilmiyorsam öyle bir şey yoktur. Ben bir otorite ve duayenim. Bir çözüm ya da bilgi çıkarsa ilk benim bilgim olur.. Ben olmazsam bu sektör yürümez.. Sadece ben bilirim.. Sadece ben yaparım..
böyle bir iddiam olmadığına göre belki ben o an o dakika takip edememiş olabilirim. Benim supportta paylaşılan o convert romdan haberim olmayabilir. Bu gayet insani ve normal bir durum değil mi? halen cümleyi cımbızlıyorsunuz.. Ben size orada hakaret ve ya ukalalık etmiyorum kendimi savunuyorum. Diyorum ki ben sizden bilgi saklamıyorum. Bu sebeple sizden fazla para kopartmaya çalışmıyorum..

Üst Alt