Zaman ayırıp mesaj yazan kıymetli forum üyesi arkadaşlara ve dostlara ayrı ayrı teşekkür ederim. Stresli bir iş yapıyoruz takdir edersiniz ki insanız her an psikolojimizi kontrol altında tutamayabiliyoruz. Normalde yaş farkı bile gözetmeden herkese Siz diliyse hitap etmeye özen gösteririm ama arkadaşa da bazen stres kaynaklı olabilir, bilmiyorum ya da o anki ruh hali ve anlatımı kolaylaştırmak, cümle kısaltmak sebebiyle de olabilir sen diye hitap ettiğimiz kısımlar olmuş. Yani arkadaşımıza sen/siz şeklinde karışık hitaplarda bulunmuşuz. Ben yine de herkesin huzurun da istemeden de olduysa kırdıysam arkadaşımızı
özür dilerim. Bir diğer konu da bazen özel mesaj yoluyla soru soran kişiler oluyor.
takdir edersiniz ki özelden verilen bir mesaj 1 kişiye çözüm olur ama genelden verilen bir cevaptan sınırsız sayı da kişiler faydalanabilir. Zaten forumların çalışma mantığı ve forum kültürü de budur. Bu sebeple ben her ne kadar özel mesaj ile soru soranlara da cevap vermeye çalışsam da cevap vermediklerim/veremediklerim sebebin egoistlik, bencillik, kendini beğenmişlik değil de kitlelere hitap eder cevap olması nedeniyle olduğunu bilmesini isterim.
Burası büyük bir aile arkadaşlar üyeler bugün var yarın yoklar. Ben olmasam bu forumda bir şey değişmez, sistem aksamaz. Forumda nice değerli bilgili arkadaşlar var. Sorular cevapsızda kalmaz.
Bu yüzden ben dahil hiç kimse ego vs. sahibi olmasına da hiç gerek yok.. Nihayetinde burada atomu da parçalamıyoruz değil mi?
Saygılarımla..