- Adım
- Musa
- Cihazım
- Mi 13 Ultra
- Konular
- 1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
H.Kadıoğlu ismiyle forumda teknik destek ve yardımcı olduğunu söyleyen, 5 yıldır forumda olduğunu belirten kişiyle; uzaktan bağlantı ile yardımcı olması hususunda anlaştık. Kendisi 40 yaşındaymış! Benim küfür ettiğimi forum özel mesajından yazıp iftira boyutuna getirdiğinden başlamak istiyorum. Her neyse bu şahsın sizi mesajlarda aşağılamak, azarlamak gibi huyları var. Hiç tanımadığı birine emri vaki talimatlarla , ücretsiz yapıyormuşcasına ki ücretsiz dahi yapsa bu üslup yanlışken; takdirleri size bırakıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca detaylı yazmak istemedim ama burada anlatılmayacak şeylerde var. Kendisi hocam diyerek hitaba karşı, o şekilde hitap edince kızıyormuş. En son söyledi bunuda. Ama kendisi aynı şekilde hitap etmekte özgür. Dokunulmaz biri. Ola ki birşey yaptıracak olursunuz. Kişiliğinizi bir köşede bırakmanız gerekiyor.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
H.Kadıoğlu ismiyle forumda teknik destek ve yardımcı olduğunu söyleyen, 5 yıldır forumda olduğunu belirten kişiyle; uzaktan bağlantı ile yardımcı olması hususunda anlaştık. Kendisi 40 yaşındaymış! Benim küfür ettiğimi forum özel mesajından yazıp iftira boyutuna getirdiğinden başlamak istiyorum. Her neyse bu şahsın sizi mesajlarda aşağılamak, azarlamak gibi huyları var. Hiç tanımadığı birine emri vaki talimatlarla , ücretsiz yapıyormuşcasına ki ücretsiz dahi yapsa bu üslup yanlışken; takdirleri size bırakıyorum.