rapsimaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
savaş
Cihazım
redmi note 7
Konular
2
Sistem de gerçekten çok faydalı ama oyuna etki etmedi acaba gameturbo hüda ayni şekil yapsak oyunda FPS düşüşünü önler mi

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
bize sunulmayan güncellemeler cihazın stabilliğini bozup kasmasını sağlıyor. neden böyle bir şey yapıyorlar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ikisi sistem performansı için önemli olanlar. başka bi uygulama yok. yeterli
İşte bu yüzden çin romu daha hızlı

aliusta216

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Yiğit Ko
Cihazım
Redmi 10 2022
Konular
0
İngilizce daha iyi hem ingilizcem gelişir

cunyırlife

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt
Cihazım
Redmi K40 G
Konular
1
Biliyorsunuz ki son zamanlar da gelen V12.0.2.0 , V12.5.0 güncellemeleri ile telefonlar ağırlaştı ve hantallaştı. En ufak arayüz de bile kasar donar hala geldi. Video izlerken bile kasıyordu. Orta segment ve üst segment cihazlar olmasına rağmen.

Evet çok sinirliyiz, hatta öyle bir noktaya geldim ki "ulan boşuna para verdim, çöp oldu telefon" gibi düşünceler geçti içimden. Telefonu değiştirmeyi bile düşündüm. Sizdede geçti hepsini biliyorum, ama sakin olun...

Bugün buna son veriyoruz, hatta yeni bir güncelleme beklemiyoruz bunun için...
Telefonu sıfırlamaya bile gerek yok. Rom atma derdi de yok. Çünkü bunların çözüm olmadığını çoğu kişi bilir :)

- İlk başta Güvenlik uygulamasının son sürüm APK'sını yüklüyorsunuz. (Yani ilk baştaki, sürüm numarasından bellidir.)

- İlk işlem tamam. Sırada ki uygulamamız ise Sistem Başlatıcı uygulaması. Hemen onunda son sürümünü kuruyorsunuz. (ALPHA'yı değil RELEASE olanı kurucaksınız. Burası önemli.)

İşte bu kadar! Bunları yaptıktan sonra benim telefon size yemin ederim yeni almışım gibi oldu. Yağ gibi kayıyor. Kasmanın gramı bile yok.

Tek kızgınlığım Xioami'nin bize bunları yaptırması. Keşke kendisi direk hızlıca güncelleme verse bunlardan insanlar sinirlenmese...

Yorum yaparsanız sevinirim.
Yardımınız için çok teşekkür ederiz cidden bu yeni güncellemeler rezalet,.., pubg mobile oyuncusuyum ve poco x6 pro kullanıyorum yeni güncellemede uygulamaya özel ekran hz gelmiş pubg mobile uyglması için ayarlatmıyo uygulamaya göre diyor ve 60ve120 hz olan telefonum pubg mobile oynarken 90 hz oluyor bunun bir çözümü varmıdır sürekli değişiyor bu hz sabit kalması için nenyapabiliriz

Üst Alt