- Adım
- Ferdi
- Cihazım
- Mi note 10
- Konular
- 1
repair işlemi tamamladıktan sonra güncelleme yapmadım. Şimdi bu Nvdatayı kurup güncelleme aldığımızda sıkıntı olmayacak mı ?
Üstadım bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz ? archesmrepair işlemi tamamladıktan sonra güncelleme yapmadım. Şimdi bu Nvdatayı kurup güncelleme aldığımızda sıkıntı olmayacak mı ?
Üstadım bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz ? archesm
Repair işlemi yapılmadan önce v12.9 du güncelleme, işlem yapıldıktan sonra v12.4 kuruldu şuan herhangi bir güncelleme yapmadım. Şayet v12.9 yaparsam nvdata kurduğumda düzelecek, ama dediğiniz gibi farklı bir güncelleme gelir ise sorun yaşanır. Sizce ne yapmamız gerekir vaktiniz olduğunda bir bilgi verebilirseniz çok sevinirim üstadım, tekrardan teşekkür ederim. SaygılarSon güncellemeyi kurduktan sonra, nvdata hatası (Güncelleme ile modem dosyasıda güncelleniyor ) ile karşılaşılıyor. İlgili dosyayı kurduktan sonra sorun çözüme kavuşmaktadır.
- Yeni gelen güncellemelerde, modem dosyası tekrar güncellenir ise sorun yaşanması muhtemel.
Repair işlemi yapılmadan önce v12.9 du güncelleme, işlem yapıldıktan sonra v12.4 kuruldu şuan herhangi bir güncelleme yapmadım. Şayet v12.9 yaparsam nvdata kurduğumda düzelecek, ama dediğiniz gibi farklı bir güncelleme gelir ise sorun yaşanır. Sizce ne yapmamız gerekir vaktiniz olduğunda bir bilgi verebilirseniz çok sevinirim üstadım, tekrardan teşekkür ederim. Saygılar
Dosya viruslu dıye google drıve da acmıyor ındırmıyor da ?Redmi 9T ve Poco M3 cihazlarına bugün gelen güncelleme imei koruma önlemlerinden dolayı cihazlar recovery moduna düşüyor, güncelleme yapan müşterilerimiz varsa ve bize şikayet ile gelen olursa.
NVdata hatasından kurtulmak için bu yöntemleri uygulamanız gerekiyor.
1- Bilgisayarınıza adb & fastboot sürücülerini kurmalısınız.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir2- Ses kısma ve güç tuşuna uzun süre basılı tutarak telefonu fastboot moduna almalısınız.
3- Bilgisayar aracılığıyla cihazınıza uygun indirdiğiniz dosyanın bat dosyasına tıklayarak yüklemeyi yapmalısınız.
REDMI 9T için gerekli dosya
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
POCO M3 için,
Bu konuyu takip ediniz
kardeş tgz romu yükledin non hls dosyasını attın düzeldi dimi benimkide dönüp duruyor recovery moddabugun o kadar cok kısının cıhazı patladı kı bu guncellme yuzunden malesef bu dosyalar bı ıse yaramadı tekrar recovery ekranında takılı kalıyor cozum ıse flashtool ıle tgz rom ındırıp kurmak oldu ama ıcındekıler sılındı, mumkunse guncelleme yapmadan once modem dosyalarını yedek alıp bır kosede tutmak sanırım, o kadar tanıdıga verdımkı bu cıhazdan sanırım artık tavsıye lıstemı degıstırecegım, turkıyede fabrıka actılar dıye RSA korumaya geciyor guncelleyınce ve cıhazı recovery moda atıyor.. yanı turkıye de uretıyoruz artık turk cıhazı alın demenın zulumcesı oluyor... yazık oldu bır yıldız daha kaydı sanırım pıyasadan..