- Adım
- Mahmut
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 1
flashlama işleminden sonra aynı hata çıkarsa telefonda çıkan menüden reboot secerseniz cihazınız açılacaktır.
Note 8 aynı sorun bu şekilde bi çözüm varmı acabaRedmi 9T ve Poco M3 cihazlarına bugün gelen güncelleme imei koruma önlemlerinden dolayı cihazlar recovery moduna düşüyor, güncelleme yapan müşterilerimiz varsa ve bize şikayet ile gelen olursa.
NVdata hatasından kurtulmak için bu yöntemleri uygulamanız gerekiyor.
1- Bilgisayarınıza adb & fastboot sürücülerini kurmalısınız.
2- Ses kısma ve güç tuşuna uzun süre basılı tutarak telefonu fastboot moduna almalısınız.ADB Installer v1.5.1 – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
3- Bilgisayar aracılığıyla cihazınıza uygun indirdiğiniz dosyanın bat dosyasına tıklayarak yüklemeyi yapmalısınız.
REDMI 9T için gerekli dosya
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
POCO M3 için,
Bu konuyu takip ediniz
olmuyor hocam olmuyor telefonu duvara vuracam az kaldı. adb indirdim, redmi 9 t içeriğini de indirdim. tel fastboot mopdunda pc ye bağlı. 9t için indirdiğim dosyayı adb modunda çalıştırıyorum, sırayla Y/Y/Y diyorum ama hiç bir şey olmuyor. ne yapacağım yaw bıktım bu telefondan bıktımkrmyldz,
Konuda ki 1-2-3 numaralı adımları sırasıyla ilerleyerek uygulayınız..
Bilgisayarınıza Adb&Fastboot Sürücü kurulumlarını tamamladıktan ve cihazınızı Fastboot moda alıp ilgili bat dosyasını çalıştırdıktan sonra kurulum Otomatik olarak gerçekleşecektir.