- Adım
- ibrahim
- Cihazım
- xiaomi
- Konular
- 7
Siz kurdunuz mu hocam 9.4 uVar gibi hocam baya fark kötü olmuş valla. Biliyordum bugun güncelleme geleceğini
Siz kurdunuz mu hocam 9.4 uVar gibi hocam baya fark kötü olmuş valla. Biliyordum bugun güncelleme geleceğini
Yok hocam ben AOSP kullanıyorum Masik kurardım her güncelleme geldiğinde ama şuan aşık oldum AOSP'a MIUI adam akıllı olana kadar geçmeyeceğim.Siz kurdunuz mu hocam 9.4 u
Evet siz kurduktan sonra bende kurardm en azından hata vs varmı diye peki hata vs varmı kursak mi acaba direkYok hocam ben AOSP kullanıyorum Masik kurardım her güncelleme geldiğinde ama şuan aşık oldum AOSP'a MIUI adam akıllı olana kadar geçmeyeceğim.
Olacağını zannetmiyorum hocam, EU beta'dan kat kat daha iyi stabillik konusunda.Evet siz kurduktan sonra bende kurardm en azından hata vs varmı diye peki hata vs varmı kursak mi acaba direk
Siz hangi romdasnz hocam bliss miOlacağını zannetmiyorum hocam, EU beta'dan kat kat daha iyi stabillik konusunda.
wipe yapmanıza gerek yok hocam dirty flash direk yapıştırın gitsin rom'u. deneyimlerinizi bekliyorum.kurdum beyler 9.3 den yükseltıyom yanı 3.3.1-1002 twrp sürümünü kullanırım ben install dedim romu kurdu çıkan seceneklerden wipe cache/Dalvik dedım sonra reboot . henuz kontrol etmedım ama..
1102 demek istedin demi hocam 1002 diye twrp var mikurdum beyler 9.3 den yükseltıyom yanı 3.3.1-1002 twrp sürümünü kullanırım ben install dedim romu kurdu çıkan seceneklerden wipe cache/Dalvik dedım sonra reboot . henuz kontrol etmedım ama..
Bu hocm bendeki twrp sürümü1102 demek istedin demi hocam 1002 diye twrp var mi