onu biliyorum önceden beri hindistan grupları aktif romları test edenlerin bazıları hindu onların grubuna giriyordum bazen de soru sormayaRuslar yapıyor hocam romu.
ya bu romu bir ben kuramadım deli etti beniçabuk verdıler 13 ocakta ındırıp kurmusum 9.3 ü
öyleymıs hocam sağolun hemen ekledınızEvet bazen haftada bir bazen iki haftada bir geliyor hocam.
evet göruyorum hocam yorumlarınızı neden acaba bende çözemedımonu biliyorum önceden beri hindistan grupları aktif romları test edenlerin bazıları hindu onların grubuna giriyordum bazen de soru sormaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya bu romu bir ben kuramadım deli etti beni
valla bilmiyorum inat ettim müsait zamanda denicem direk yarın mesai felan var hiç uğraşamamdaöyleymıs hocam sağolun hemen ekledınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet göruyorum hocam yorumlarınızı neden acaba bende çözemedım
boş zamanınızda denersınız hocam aynenvalla bilmiyorum inat ettim müsait zamanda denicem direk yarın mesai felan var hiç uğraşamamda
Ulan para verip 2gb mobil veri aldım sırf bu romu indirmek için şuan 9.4 ü çıkmış o kadar içim yandı ki anlatamam umarım bi farkı yoktur 9.3le. Bu nasıl bir şanstır anlamadım kiSistem: Android 10, MIUI 11
Güncelleme: 19 Ocak 2020
Uygulamalar güncellendi: Masaüstü, her zaman ekranda, Widget şeridi, ekran zamanı, Explorer"
2 ek şarj göstergesi stili eklendi ( sadece yüzdeleri göster / göster)
Parmak izi / yüz kimliği ile kilidini açma / kapama titreşim geri bildirimi seçeneği eklendi
Açık klasörün bulanık arka planını etkinleştirme/devre dışı bırakma seçeneği eklendi
Çağrı penceresi stilini değiştirdi (herhangi bir DPI değerinde doğru görüntü)
Masaüstü öğelerinin ve metnin sabit ölçeği (herhangi bir DPI değerinde doğru görüntü)
Karanlık modda bulanık perde arka planı
Bazı sistem uygulamalarında animasyon güncellendi
Ayarlar menüsünde bildirimler için ses kontrolü eklendi
En iyi görsel deneyim için sistem yazı tipi boyutu uyarlanmıştır
Google uygulama izinleri sorunu düzeltildi
Güncellenmiş istenmeyen sayfa engelleme listesi
APN, SPN ve istenmeyen sayfa engelleme tabanı güncellendi
Güncellenmiş ses hareketi, harici hoparlörün ses derinliği arttı
Hattan geliştirilmiş telefon kayıt kalitesi
Yeni Bluetooth ses kodekleri eklendi
Güncelleme medya içeriği ve İkonpak Masik malzeme
Önceki Masik sürümlerinin eksikliklerini düzeltme
Masik X 9.4 Grus
-İNDİRME LİNKLERİ
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hadi kur seni bekliyoruz hata vs varmı acaba varmı kuran 9.3 ten farkı nelerçabuk verdıler 13 ocakta ındırıp kurmusum 9.3 ü
kuran hangi twrp ile nasıl kurarsa onu da yazsın denim yahadi kur seni bekliyoruz hata vs varmı acaba varmı kuran 9.3 ten farkı neler
Vala biri kursunda hata vs varmı yokmu twrp nasıl kurulduğu vs kolaykuran hangi twrp ile nasıl kurarsa onu da yazsın denim ya