- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 98
benim için zor bilendim bekliyorumVala biri kursunda hata vs varmı yokmu twrp nasıl kurulduğu vs kolay
benim için zor bilendim bekliyorumVala biri kursunda hata vs varmı yokmu twrp nasıl kurulduğu vs kolay
Forumda biri atmıştı video çekip rom yüklemeyi bakarak yaparsınız hocambenim için zor bilendim bekliyorum
yaptım hocam ondan daha fazlasını yaptım ben dahili depolama bile sildim ama kurulmadı hainForumda biri atmıştı video çekip rom yüklemeyi bakarak yaparsınız hocam
Format data - 4 wipe - sonra pc den romu atıp installden seçip flasliyonyaptım hocam ondan daha fazlasını yaptım ben dahili depolama bile sildim ama kurulmadı hain
aynen öyle yaptım malesef açılmadı romFormat data - 4 wipe - sonra pc den romu atıp installden seçip flasliyon
Zıp olarak indirmednz mi romu . İnstall kısmına basınca rom çıkmıyor muaynen öyle yaptım malesef açılmadı rom
açılmadı derken twrpye attı yani kurulmadıZıp olarak indirmednz mi romu . İnstall kısmına basınca rom çıkmıyor mu
Bir yerdr hata yapıyorsunuz ozmn ama neredeaçılmadı derken twrpye attı yani kurulmadı
bunca zamandır romda kuruyorum bilmesem dicem nerde hata yaptım ama aklıma gelmiyorBir yerdr hata yapıyorsunuz ozmn ama nerede
Var gibi hocam baya fark kötü olmuş valla. Biliyordum bugun güncelleme geleceğiniUlan para verip 2gb mobil veri aldım sırf bu romu indirmek için şuan 9.4 ü çıkmış o kadar içim yandı ki anlatamam umarım bi farkı yoktur 9.3le. Bu nasıl bir şanstır anlamadım ki