tüm and 10 ları bununla kurdum hocam oyuzden yukseltmekte istemedım ama tabıkıde guncellerım sizin red twrp link varmıydı1002 Android 9 TWRP. Güncellseeniz iyi olur benim paylaştığım red TWRP'yi kurun hocalar.
Recovery - Xiaomi Mi 9 SE - TWRP 3.3.1-11 by RED (9&10) buyurun hocam.tüm and 10 ları bununla kurdum hocam oyuzden yukseltmekte istemedım ama tabıkıde guncellerım sizin red twrp link varmıydı
çok teşekkür ettım 9.4 te bır değişiklık gozlemlemedım acıkcası uygulama kasası değişmıs, çağrı göruntusunde bıraz farklılık var gıbı , ama pil göstergesıne yenı eklenen stil felan yok hocam
Ben bunu kurdum ama daha güncel diye yarın birde bununla rom kurmayı denicem Recovery - [Android Q] Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-1102 Tek Tuş Yükleme AracıBu hocm bendeki twrp sürümü
muradovs hocamızın attığı red twrp yi denedınızmıBen bunu kurdum ama daha güncel diye yarın birde bununla rom kurmayı denicem Recovery - [Android Q] Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-1102 Tek Tuş Yükleme Aracı
Yapma ya neyse 9.5i beklerim artık. Ne zaman çıkar ya da çıkar mı bilginiz veya tahmininiz var mı ?Var gibi hocam baya fark kötü olmuş valla. Biliyordum bugun güncelleme geleceğini
Yok hicam eğer bunda kurulmazda onu denerim artıkmuradovs hocamızın attığı red twrp yi denedınızmı
Engeç 2 haftaYapma ya neyse 9.5i beklerim artık. Ne zaman çıkar ya da çıkar mı bilginiz veya tahmininiz var mı ?
Pil göstergesi bi düzeltmediler pesss doğrusu. Kasma var mı klasörü açarken?çok teşekkür ettım 9.4 te bır değişiklık gozlemlemedım acıkcası uygulama kasası değişmıs, çağrı göruntusunde bıraz farklılık var gıbı , ama pil göstergesıne yenı eklenen stil felan yok hocam
Yapma ya neyse 9.5i beklerim artık. Ne zaman çıkar ya da çıkar mı bilginiz veya tahmininiz var mı ?