Rehber Google Play Store Cihaz Sertifikalı Değil Hatası ve Çözümü

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
MI A1 için çalışıyor fakat sonradan çalıştı. 3-4 gün sonra tekrar baktığımda sefrikali yazıyordu

yildirimsertbas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yıldırım
Cihazım
Xiaomi Mi8
Konular
0
Bootloader kilidini re-lock yapsak olmaz mı? Ben sonuçta ne root yapicam ne de custom recovery yuklicem.

yildirimsertbas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yıldırım
Cihazım
Xiaomi Mi8
Konular
0
Google'a kayıt ettikten sonra belli bir süre beklemek gerekiyor mu kayıtlı kullanıcı ibaresinin görünmesi için???
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet hocam maalesef Mi8 cihazlarda bu yöntem işe yaramıyor. Ya bl kilidinden ya da global rom yüzünden. Belki ileride düzelebilir güncelleme ile. Ya da sırf Bl kilidinin açık olmasındandır. Başka kullanıcılardan da yorum almak gerek

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Google Play verilerini temizledim o yöntem tutmadı. Google'a GSF numarasını kayıt ettim beklemedeyim. Ben de bu sorunun BL açık olmasından kaynaklandığını düşünüyorum açıkçası ama re-lock olmuyor sanırım henüz.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Google'a kayıt ettikten sonra belli bir süre beklemek gerekiyor mu kayıtlı kullanıcı ibaresinin görünmesi için???

Ben Google Play verilerini temizledim o yöntem tutmadı. Google'a GSF numarasını kayıt ettim beklemedeyim. Ben de bu sorunun BL açık olmasından kaynaklandığını düşünüyorum açıkçası ama re-lock olmuyor sanırım henüz.
Bende de BL kilidi açık ve Google'a Gsf ve bilumum diğer numaraları kaybettikten bir müddet sonra sertifikalı oldu

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Bl kilidi açık olduğu için Google cihazı güvensiz görüyor ve sertifikasız diyor, çözümü kilidi kapatmak.

Bende de BL kilidi açık ve Google'a Gsf ve bilumum diğer numaraları kaybettikten bir müddet sonra sertifikalı oldu

Hocam sizin romlardan dolayı da sertifikasız ya da sertifikalı diyordu diye hatırlıyorum.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bl kilidi açık olduğu için Google cihazı güvensiz görüyor ve sertifikasız diyor, çözümü kilidi kapatmak.

Hocam sizin romlardan dolayı da sertifikasız ya da sertifikalı diyordu diye hatırlıyorum.
Kesin Bilgi mi? Benim cihazım BL açık iken sertifikalı oldu, bunu nasıl açıklayabiliyorsunuz bu durumda

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Kesin Bilgi mi? Benim cihazım BL açık iken sertifikalı oldu, bunu nasıl açıklayabiliyorsunuz bu durumda
Hocam bende bunu bu forumda okudum, tam mesajı hatırlayamıyorum. Ama sizin romdan roma sertifikalı ve sertifikasız yazıyor dediğinizi hatırlıyorum. Bir de IMEI nasıl kaydettiniz, GSF kodunu kaydettim ancak IMEI yazdığımda 16'lık sisteme uymuyor gibi bir yazı çıkmıştı. Bir kaç arkadaş daha aynı sorundan bahsetmişti.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam bende bunu bu forumda okudum, tam mesajı hatırlayamıyorum. Ama sizin romdan roma sertifikalı ve sertifikasız yazıyor dediğinizi hatırlıyorum. Bir de IMEI nasıl kaydettiniz, GSF kodunu kaydettim ancak IMEI yazdığımda 16'lık sisteme uymuyor gibi bir yazı çıkmıştı. Bir kaç arkadaş daha aynı sorundan bahsetmişti.
Ara ara deneyin yazmayı... Evet 1-2 romda öyle olmuştu ama uzun zamandır hiç bir romda sertifikasız olayı olmadı

Üst Alt