Harikasınız hocam, ağzınıza sağlıkKonu güncellenmiştir.
Ben Google Play verilerini temizledim o yöntem tutmadı. Google'a GSF numarasını kayıt ettim beklemedeyim. Ben de bu sorunun BL açık olmasından kaynaklandığını düşünüyorum açıkçası ama re-lock olmuyor sanırım henüz.evet hocam maalesef Mi8 cihazlarda bu yöntem işe yaramıyor. Ya bl kilidinden ya da global rom yüzünden. Belki ileride düzelebilir güncelleme ile. Ya da sırf Bl kilidinin açık olmasındandır. Başka kullanıcılardan da yorum almak gerek
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende de BL kilidi açık ve Google'a Gsf ve bilumum diğer numaraları kaybettikten bir müddet sonra sertifikalı olduGoogle'a kayıt ettikten sonra belli bir süre beklemek gerekiyor mu kayıtlı kullanıcı ibaresinin görünmesi için???
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben Google Play verilerini temizledim o yöntem tutmadı. Google'a GSF numarasını kayıt ettim beklemedeyim. Ben de bu sorunun BL açık olmasından kaynaklandığını düşünüyorum açıkçası ama re-lock olmuyor sanırım henüz.
Hocam sizin romlardan dolayı da sertifikasız ya da sertifikalı diyordu diye hatırlıyorum.Bende de BL kilidi açık ve Google'a Gsf ve bilumum diğer numaraları kaybettikten bir müddet sonra sertifikalı oldu
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Kesin Bilgi mi? Benim cihazım BL açık iken sertifikalı oldu, bunu nasıl açıklayabiliyorsunuz bu durumdaBl kilidi açık olduğu için Google cihazı güvensiz görüyor ve sertifikasız diyor, çözümü kilidi kapatmak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sizin romlardan dolayı da sertifikasız ya da sertifikalı diyordu diye hatırlıyorum.
Hocam bende bunu bu forumda okudum, tam mesajı hatırlayamıyorum. Ama sizin romdan roma sertifikalı ve sertifikasız yazıyor dediğinizi hatırlıyorum. Bir de IMEI nasıl kaydettiniz, GSF kodunu kaydettim ancak IMEI yazdığımda 16'lık sisteme uymuyor gibi bir yazı çıkmıştı. Bir kaç arkadaş daha aynı sorundan bahsetmişti.Kesin Bilgi mi? Benim cihazım BL açık iken sertifikalı oldu, bunu nasıl açıklayabiliyorsunuz bu durumda
Ara ara deneyin yazmayı... Evet 1-2 romda öyle olmuştu ama uzun zamandır hiç bir romda sertifikasız olayı olmadıHocam bende bunu bu forumda okudum, tam mesajı hatırlayamıyorum. Ama sizin romdan roma sertifikalı ve sertifikasız yazıyor dediğinizi hatırlıyorum. Bir de IMEI nasıl kaydettiniz, GSF kodunu kaydettim ancak IMEI yazdığımda 16'lık sisteme uymuyor gibi bir yazı çıkmıştı. Bir kaç arkadaş daha aynı sorundan bahsetmişti.