Rehber Google Play Store Cihaz Sertifikalı Değil Hatası ve Çözümü

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
anladığım kadarıyla kapatmamız gerekiyor. Nfc ödemelerinde banka uygulamaları, bazı uygulamalar ve oyunlar Bk kilidinin kapalı olmasını istiyor..

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kapatınca sorun çıkabilir, bu yüzden net bir cevap alana kadar beklemenizi tavsiye ederim, yarın öğrenirsiniz muhtemelen.

cyrux

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Kapatınca sorun çıkabilir, bu yüzden net bir cevap alana kadar beklemenizi tavsiye ederim, yarın öğrenirsiniz muhtemelen.
tabi tabi bekliyor olacağım, teşekkür ederim.

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
tabi tabi bekliyor olacağım, teşekkür ederim.

Rica ederim, bende kapatmayı düşünüyorum ancak sıkıntı çıkabilir diye net bir cevap elde etmeyi bekliyorum.
HiddeNKinG hocam bl kilidini kapatmanın herhangi bir sakıncası var mı?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.259
Rica ederim, bende kapatmayı düşünüyorum ancak sıkıntı çıkabilir diye net bir cevap elde etmeyi bekliyorum.
HiddeNKinG hocam bl kilidini kapatmanın herhangi bir sakıncası var mı?
Cihaza yapılan işlemlere göre bazen bootloop olabiliyor ama onun dışında bir zararı yok kapatılabilir

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Hocam benim cihaz redmi note 5 AI Çin versiyonu. Stok olarak china rom olduğu için muhtemelen global rom yükleyebilmek için kilidi açılmış. Daha önce forumda okuduğum için sormak istedim. Kilitlenince cihaz kullanılmaz hale geliyormuş doğru mu? Ya da sizin dediğiniz şey global versiyon telefonlar için mi geçerli?
Cihaza yapılan işlemlere göre bazen bootloop olabiliyor ama onun dışında bir zararı yok kapatılabilir

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.259
Hocam benim cihaz redmi note 5 AI Çin versiyonu. Stok olarak china rom olduğu için muhtemelen global rom yükleyebilmek için kilidi açılmış. Daha önce forumda okuduğum için sormak istedim. Kilitlenince cihaz kullanılmaz hale geliyormuş doğru mu? Ya da sizin dediğiniz şey global versiyon telefonlar için mi geçerli?
Yok hocam sıkıntı olmaz IMEI değişmiş bazı modellerde sorun oluyor

carlsilent

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Carl
Cihazım
mi note 3
Konular
0
bu çözümü 3 kere üst üste denedim hiçbir şekilde düzelmedi. Hatta bi ara playstore bozuldu hocam kendini 2 gün boyunca güncel sürüme güncellemedi. Tek şüphem, yedekleme geri yükleyerek yapmak. China romdan Global rom a geçerken yedekten kurulum yaptım. Çözümün işe yaramaması bu sebepten midir bilemiyorum..

Ayrıca şuan Playstore'unuz sertifikalı olduğuna göre rica etsem Netflix'i kontrol edebilir misiniz gözüküyor mu sizde?

hocam şimdi baktim ilk oldu zannetmiştim olmamış.Sertifikasiz gözüküyor ve netflix yok?

cyrux

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar
Cihazım
Mi 8
Konular
6
hocam şimdi baktim ilk oldu zannetmiştim olmamış.Sertifikasiz gözüküyor ve netflix yok?
evet hocam maalesef Mi8 cihazlarda bu yöntem işe yaramıyor. Ya bl kilidinden ya da global rom yüzünden. Belki ileride düzelebilir güncelleme ile. Ya da sırf Bl kilidinin açık olmasındandır. Başka kullanıcılardan da yorum almak gerek

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Cihazım redmi 5 plus hepsini yaptım ama hala sertifikalı gözükmüyor o yüzden de mobil ödeme yapamıyorum

Üst Alt