Haber Global olmayan cihazlar sorun büyük!

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
bende daha önce lock/unlock yaptım ama global beta ile dediğin gibi çin atıp kilitlemek lazım bl yi peki global mi yoksa beta mı atayım?
Fark etmez çin olması yeterli. Siz kendini mi unlock yapmıştınız chazı?

MI 6X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Fark etmez çin olması yeterli. Siz kendini mi unlock yapmıştınız chazı?

Evet migros cihazı ve global değil forumda ilk botloader kilitlendi konusu açan kişiydim ben kurtuldum pek çok arkadaş kaldı...

benim düşüncem twrp flashladıktan sonra cihazın içinden ayarlara girdiğimde locked yazıyordu ve tekrar unlock etmeye çalıştım program ise already unlock diyordu bunun üzerine durmayıp miui 10 beta attım ve cihaz locked oldu sonra programla tekrar süre bekleyip unlock ettim ama nedense diğer arkadaşlar brick şekilde kaldılar...

bunun üzerine aklıma cihazın global olabileceği geldi ama sorguladığımda cihaz global görünmüyor benim anlamadığım rus romunu bunlar official olarak sürmedi mi piyasaya?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Evet migros cihazı ve global değil forumda ilk botloader kilitlendi konusu açan kişiydim ben kurtuldum pek çok arkadaş kaldı...

benim düşüncem twrp flashladıktan sonra cihazın içinden ayarlara girdiğimde locked yazıyordu ve tekrar unlock etmeye çalıştım program ise already unlock diyordu bunun üzerine durmayıp miui 10 beta attım ve cihaz locked oldu sonra programla tekrar süre bekleyip unlock ettim ama nedense diğer arkadaşlar brick şekilde kaldılar...

bunun üzerine aklıma cihazın global olabileceği geldi ama sorguladığımda cihaz global görünmüyor benim anlamadığım rus romunu bunlar official olarak sürmedi mi piyasaya?
Siz kendi hesabınızla unlock etmişsiniz ve kurtuldunuz artık.

quzey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kuzey
Cihazım
Resmi note 2
Konular
3
Can sıkmayın hiç bir problem yok 1 hafta içinde kaç kere rom indirdim kurdum şu an problemsiz kullanıyorum.

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Siz kendi hesabınızla unlock etmişsiniz ve kurtuldunuz artık.

Evet ama china cihazı global beta rom flashlarken kilitleyip tekrar açmanın nasıl olabileceğini aklım almıyor sanırım ben locked sanıp tekrar unlock etmeye çalıştığımda hesap yetki almış olmalı ama yinede saçma bir durum...

AzizKöpürcük

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Xiaomi kendi topuğuna sıktı.

Eşe dosta Xiaomi önerirdim şimdi önermiyorum çünkü adam gider bilmeden çin malı alır, güvenilmez bir yerden alır fake rom atarlar bişey olur sonra ceremesini ben çekerim satıcam zaten garantiden gelsin telefon.

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Benim telefon çin mağazasından alınma ve çin stabil yüklü durumda. Ne uyarı geliyor ne de güncelleme gelmeme derdim var. Altı üstü global rom kurmam. Onun yerine çin tabanlı custom rom kurarım devil~~devil~~devil~~

gokdenizcfe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yattara
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Benim telefon çin mağazasından alınma ve çin stabil yüklü durumda. Ne uyarı geliyor ne de güncelleme gelmeme derdim var. Altı üstü global rom kurmam. Onun yerine çin tabanlı custom rom kurarım devil~~devil~~devil~~

Kendi hesabınız ile bl kilidi açın, istediğiniz romu kurun bir sorun olmayacağı söyleniyor bu şekilde

wiizi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
mi6
Konular
8
Zaten bl kilidi açık telefonu kendi hesabımız ile tekrar açmamıza gerek var mı? Rehberi okudum daha 3. Satırında kalıyorum.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Üst Alt