Haber Global olmayan cihazlar sorun büyük!

AzizKöpürcük

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
iade gibi bir seçeneğim yok , bir tanıdık sayesinde aldım , çinden gelirken almıştı
Şu an cihazı Çin romu ile ingilizce olarak kullanabilirsiniz bunda bir sorun yok.
Global rom için ise durum karışık ortalığın durulmasını beklerdim ben olsam.

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Şu an cihazı Çin romu ile ingilizce olarak kullanabilirsiniz bunda bir sorun yok.
Global rom için ise durum karışık ortalığın durulmasını beklerdim ben olsam.

Arkadaşlar mi8 için xiaomi tool ile kilit açmadan global beta kurulurmu çin rom üzerine.?

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Benim telefon çin mağazasından alınma ve çin stabil yüklü durumda. Ne uyarı geliyor ne de güncelleme gelmeme derdim var. Altı üstü global rom kurmam. Onun yerine çin tabanlı custom rom kurarım devil~~devil~~devil~~
İşte bu kadar basit ve anlaşılır aslında. Rom root işlerini çözdüğüm günden beri custom rom kullanıyorum. Global romu aramıyorum bile haha--

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
İşte bu kadar basit ve anlaşılır aslında. Rom root işlerini çözdüğüm günden beri custom rom kullanıyorum. Global romu aramıyorum bile haha--
Hiç keşke çözmemiş olaydım dediğiniz oluyormu hocam?8=)Idea~~wasntme~~

melphis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Şimdi benim anlamadığım rus romu nedir? Yani bu cihazi kapali kutu aldik ve icinde rus romu çıkt. Yani çin romu disinda rus romunu da sıkıntisiz kullanabiliriz mi demek oluyor bu?

Son düzenleme:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Cihazı çin tabanlı olanlar üzülüyor global olanlar seviniyor. Globalle çin arasında miui10 da kalan tek fark google uygulamaları neredeyse. Global olanlar çoğu geliştiricinin kullandığı çin tabanlı romları ya kullanamayacak yada çok tedirgin olacaklar haberleri yok. Bence çin tabanlı telefonu üzülen arkadaşlar hiç üzülmesin açsın bl'nı baksınlar keyiflerine.

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Hiç keşke çözmemiş olaydım dediğiniz oluyormu hocam?8=)Idea~~wasntme~~
Olmaz olur mu hocam mesajlarimi görüyorsunuz arı gibi kafama göre rom bulmaya çalışıyorum. Anlayacağınız ord hastalığı kronik olarak var  haha--clap~~eğer miroom istediğim gibi devam ederse hafifleyecege benziyor

melphis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Cihazı çin tabanlı olanlar üzülüyor global olanlar seviniyor. Globalle çin arasında miui10 da kalan tek fark google uygulamaları neredeyse. Global olanlar çoğu geliştiricinin kullandığı çin tabanlı romları ya kullanamayacak yada çok tedirgin olacaklar haberleri yok. Bence çin tabanlı telefonu üzülen arkadaşlar hiç üzülmesin açsın bl'nı baksınlar keyiflerine.
Şimdi çin romu yüklersek google play google drive falan çalışmayacak mi? Yoksa ayar cekebiliyor muyuz?

Üst Alt