Haber Global olmayan cihazlar sorun büyük!

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Bir sene önce Hepsiburada'dan aldığım telefon global değilmiş

Thank you for choosing Xiaomi!
However, the device you purchased is not an official global version and user experience may be affected. Next time, please purchase the official global version of the device through officially authorized channels.

aha bu uyarı çıktı

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Arkadaslar sanirim bir hata yapiyoruz. Bu yazida not an official global yaziyor,yani xiaominin yetkilendirdigi bir saticidan degil, resmi global degil diyor bir diger deyisle, global degil demiyorki

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Ben hiç birşey anlamadım çok şey türemiş. Herkes birşeyler söylüyor xiaomi artık resmi bir açıklama daha yapıp konuya açıklık getirmeli..

AzizKöpürcük

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Ben hepsiburadadan KVK garantili aldıydım kutuda Global yazıyor benim cihazda da böyle bir sorun olur mu arkadaşlar cihazdan iyice soğumaya başladım garantisi ayrı dert içindeki yazılımı ayrı dert Huawei alacaktım önyargılarımı yıkayım dedim ama araştırdıkça bir sürü şey çıkıyor. Hayır anlasam düzeltirim ama anlamıyorum pek bu işlerden vaktim de yok satabilirim cihazı ilgilenen varsa.

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Ben hepsiburadadan KVK garantili aldıydım kutuda Global yazıyor benim cihazda da böyle bir sorun olur mu arkadaşlar cihazdan iyice soğumaya başladım garantisi ayrı dert içindeki yazılımı ayrı dert Huawei alacaktım önyargılarımı yıkayım dedim ama araştırdıkça bir sürü şey çıkıyor. Hayır anlasam düzeltirim ama anlamıyorum pek bu işlerden vaktim de yok satabilirim cihazı ilgilenen varsa.
Global yazıyorsa sıkıntı yoktur hocam. Konuya burdan devam edebilirsiniz. cihaz sorgulama linki ve son duyurular konuda mevcut
Haber - Yeni Xiaomi cihaz alacaklar dikkat. Xiaomi Unofficial Romlar için Push bildirimleri yollamaya başladı

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Hahaha,ya film gibi,hergün ayrı olay diyorum inanmıyorsunuz,nolcak şimdi ben bi bk anlamadım,valla çok heycanlı bu mi kullanmak,yemin ederim hayatıma renk geldi,12yıl iphone üstümüze ölü toprağı serpmiş

Hahaha güldürdün vallaha :D

AzizKöpürcük

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Hahaha güldürdün vallaha :D

Off şimdi telefonu satsam birisine 2 hafta sonra adam gelicek bu uyarı verip duruyor diycek ne dert oldu ya böyle. Almışım kullanıyom telefonu niye karışıyorlar benim ne yüklediğime Allahımmm wait~~

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Off şimdi telefonu satsam birisine 2 hafta sonra adam gelicek bu uyarı verip duruyor diycek ne dert oldu ya böyle. Almışım kullanıyom telefonu niye karışıyorlar benim ne yüklediğime Allahımmm wait~~

Haklısın dostum ya çok saçma bir durum

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Çin romu atıp kilitlerseniz sorun olmaz.

MI 6X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende daha önce lock/unlock yaptım ama global beta ile dediğin gibi çin atıp kilitlemek lazım bl yi peki global mi yoksa beta mı atayım?

Üst Alt