mi note 3 için global beta yokHocalarım Mi Note 3 için beta sürümü var mı ? Bir de global güncellemesi ne zaman gelir ? Bilgisi olan var mı
Spotify de kullanıyorum evde televizyonum Android ekran paylasimida yapıyorum ben ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım bataryamda gayet iyi gidiyor aynı romu kullanıyoruzBen mi6 oreo beta test ekibindeyim. 80 kişilik grup salı günleri güncelleme alıyoruz ayrıca cuma günleri gelen genel dağıtımı da alıyoruz. Qqi üzerinden iletişim kuruyoruz ve 8.1.25 hariç diğer versiyonlarda onlarca hata bildirimi yaptık. 8.1.25 de kablosuz ekran, genel bildirimler, Spotify bildirim kısa yolları ile ilgili bildirimler yapıldı. Ayrıca bataryanın daha çabuk bitmesi ile ilgili bildirimler yaptık. Yani onlarca hata var. Ama genel kullanıcı için 8.1.25 idare eder.
Eyvallah hocamNormal şekilde alırsınız
Stock romda mi hesabıyla cihaz eslestirilemiyordu hocamBl kılıdini açmak için devoloper roma gecmenize gerek yoktu
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım reis benim stock romla açıldı bl ondan dedimStock romda mi hesabıyla cihaz eslestirilemiyordu hocam
Eyvallah . Birde twrp root yuklemeyi bir türlü anlamadm hocam sen yaptiysan ozelden bir anlatsana zahmet olmazsaAnladım reis benim stock romla açıldı bl ondan dedim
DostumEyvallah . Birde twrp root yuklemeyi bir türlü anlamadm hocam sen yaptiysan ozelden bir anlatsana zahmet olmazsa
Kral beta kullaniyorum telefon cok isiniyor ama diger hersey oldukca hizli bu garip geliyor bana teldemi sıkıntı. Var?Stock romda mi hesabıyla cihaz eslestirilemiyordu hocam