Hocam ne gibi bir sorun var ?Hangi telefon için sorduğuza bağlı. Eğer beta oreo ise daha bir çok hatası var geçmeye değmez. ama diğerleri için beta daha kullanışlı. Mi6 da betaya geçmeyin örneğin.
Mi 6 beta kullanıyorum yoruma güldüm inankiHangi telefon için sorduğuza bağlı. Eğer beta oreo ise daha bir çok hatası var geçmeye değmez. ama diğerleri için beta daha kullanışlı. Mi6 da betaya geçmeyin örneğin.
ufukileri hocam siz mi 6 da beta oreoda sorun gordunuzmu ben anlayamadim ne sorunuymus buMi 6 beta kullanıyorum yoruma güldüm inanki
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece bir defa kamera durduruldu aldım önceki 18 versiyonunda başkada bir sorunla karşılaşmadım ustaufukileri hocam siz mi 6 da beta oreoda sorun gordunuzmu ben anlayamadim ne sorunuymus bu
Anladim hocam sagolunSadece bir defa kamera durduruldu aldım önceki 18 versiyonunda başkada bir sorunla karşılaşmadım usta
Evet 2.Arkadaşlar Developer olanı mı indiriyoruz. Beta sürümü içinGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tavsiye ediyor musunuz. Daha mı iyiEvet 2.
Tabikide daha iyiTavsiye ediyor musunuz. Daha mı iyi
Edit:Tabikide daha iyi
Sağol en kısa sürede indireceğimTabikide daha iyi
[doublepost=1517078221,1517078182][/doublepost]
Edit:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşurdan indirin öyle gecin