kulaklık sesi hangisinde en çok? eu rom deniyor ama?
Hayir twrp ile kurabilirsinizmiui pro paketini nereden indirebilirim stok recovery ile kullanılabilirmi şuan unlock için bekliyorum
Ben kullanmiyorum bu romuglobal beta da whatsappda çift bildirim sesi ve düşük kulaklık seviyesi benim sorunum. bu romda oreo sürümde kullanıyormusunuz gözlemlediğiniz sorun var mı?
Global betadayim watsupda çift bildirim sorunum yok ayrıca kulaklık sesim gayet iyi neden böyle bilmiyorum amaBen kullanmiyorum bu romu
Bende global betadayim bende de bir sorun yok arkadaslara temiz kurulim gerekiyor olabilirGlobal betadayim watsupda çift bildirim sorunum yok ayrıca kulaklık sesim gayet iyi neden böyle bilmiyorum ama
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla ben çok memnunum Spotify paketim var müzik ile ilgiliyim belki de kulaklık kaynaklıdır düşük ses ben iyi ses alıyorumBende global betadayim bende de bir sorun yok arkadaslara temiz kurulim gerekiyor olabilir
Bende ayni sekildeValla ben çok memnunum Spotify paketim var müzik ile ilgiliyim belki de kulaklık kaynaklıdır düşük ses ben iyi ses alıyorum
Paket 1 lira olunca direk aldım bende iyi oluyor internette bol. Kulaklıktan kaynaklı düşük yada fazla oluyor dediğiniz gibiValla ben çok memnunum Spotify paketim var müzik ile ilgiliyim belki de kulaklık kaynaklıdır düşük ses ben iyi ses alıyorum