Rica ederimSağol en kısa sürede indireceğim
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben mi6 oreo beta test ekibindeyim. 80 kişilik grup salı günleri güncelleme alıyoruz ayrıca cuma günleri gelen genel dağıtımı da alıyoruz. Qqi üzerinden iletişim kuruyoruz ve 8.1.25 hariç diğer versiyonlarda onlarca hata bildirimi yaptık. 8.1.25 de kablosuz ekran, genel bildirimler, Spotify bildirim kısa yolları ile ilgili bildirimler yapıldı. Ayrıca bataryanın daha çabuk bitmesi ile ilgili bildirimler yaptık. Yani onlarca hata var. Ama genel kullanıcı için 8.1.25 idare eder.Sadece bir defa kamera durduruldu aldım önceki 18 versiyonunda başkada bir sorunla karşılaşmadım usta
Normal şekilde alırsınızBootloader kilidini açmak için developer roma geçmiştim kilidi açtım ve şimdi tekrar mi flash la kararlı 9.2.2.0 roma geçtim güncellemeleri normal bir şekilde alabilir miyim yoksa her gelen yeni güncellemede baştan mi flash la atmammı gerekir
Bl kılıdini açmak için devoloper roma gecmenize gerek yoktuNormal şekilde alırsınız
Vardı yanlış hatırlamıyorsam 2.soruyu bize değil çini arayıp şaomi ye sorman lazım reisHocalarım Mi Note 3 için beta sürümü var mı ? Bir de global güncellemesi ne zaman gelir ? Bilgisi olan var mı
EyvallahVardı yanlış hatırlamıyorsam 2.soruyu bize değil çini arayıp şaomi ye sorman lazım reis
Sorununuz devam ederse aldığınız yere değişim talebinde bulunabilirsiniz hocam.Arkadaşlar selamlar forumda yeniyim, mi6 telefonumun yeni alınmış olmasına rağmen takılma, donma ve kendi kendine kapanma sorunu var . Yazılım olarak son güncellemeyi yaptım şuan ROM olarak MIUI Global Kararlı 9.2.2.0 (NCAMIEK )yüklü , sorun ne olabilr telefon henüz bir haftasını doldurmadı.