Soru Ghost Screen

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Uzun süredir Redmi Note 7 kullanıp da Ghost Screen sorunu (hayalet ekran - çıktığınız uygulama / oyun veya videonun ekranda kalması) yaşamadım diyen var mı? Varsa zahmet olmazsa bir bakabilir mi ekran panelinin markası ne ? (bunun içinde Ayarlar > Telefon hakkında kısmına gelin > Ortalara doğru "çekirdek sürümü" var buna 5 kere tıklayın daha sonra açılan ekrandan > 1. sırada yer alan "Software verison" seçin > yine açılan pencereden aşağı doğru kaydırın burada LCM information bölümü var orada panelin ismi yazar :) )

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Peki bu nasıl düzeliyor kendi kendine geçer mi benimkide tianma
Bu uygulamalar ile çözüm bulan kullanıcılar mevcut, deneyiniz
Ghost Screen Fix

Oyla:

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Peki bu nasıl düzeliyor kendi kendine geçer mi benimkide tianma
Geçmez eğer bir kere oluştuysa tek çaresi ekran değişimi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu uygulamalar ile çözüm bulan kullanıcılar mevcut, deneyiniz
Ghost Screen Fix

Aslında o da renkleri soğuğa almaya yarıyor fazlasını yapmıyor. İleri seviyede ise Ghost hiç bir şey yapmıyor. Bu nedenel bir kere sorun oluştuysa geç olamdan servise yollamak en iyisi.

Oyla:

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Geçmez eğer bir kere oluştuysa tek çaresi ekran değişimi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında o da renkleri soğuğa almaya yarıyor fazlasını yapmıyor. İleri seviyede ise Ghost hiç bir şey yapmıyor. Bu nedenel bir kere sorun oluştuysa geç olamdan servise yollamak en iyisi.
Hocam garanti yok telefoncu dan aldım ithalatçı yani

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Hayalet ekran alanlar acaba oyun fazla mı oynuyor birde şarjda telefon fazla mı kullanıyorlar. Ben pek oyun oynamam Xiaominin 7, 8 cihazini kullandım hiç rastlamadim bu tarz soruna...

Son düzenleme:
Oyla:

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Yavaş yavaş bende de görünen sorun. Oyun oynadıktan sonra 10 saniye oyunun görüntüsü hafif silik şekilde kalıp gidiyor. İlerleme yapmaması için telefonu şarjda kullanmayın. Kullanıyorsanız fazla ısındırmayın. Yolun sonu zaten ya cihazı satmak ya da ekran değişimi. Ekran panelimiz hiç ama hiç önemli değil çünkü teknoloji bariz bir şekilde şans gerektiren bir durum. Ekran paneli ya da cihazla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü Tianmada da, jdide de boede de çıkabilir. Bil mukabele Xiaominin her cihazında potansiyel olarak çıkabilir. Genelleme yapıp sorunu yaşamayan arkadaşları endişelendirmemek gerekiyor. Aynı zamanda yaşayan kişilere de "kimse ekran görüntüsü atmıyor ama herkes yaşıyor" diye ötelememek de gerek. Çünkü herkes burada derdine çare bulmaya çalışıyor.

Oyla:

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Telefonu hiç bir şekilde şarjda kullanmadım. Telefona ilk zamanlarda sudoku, okey bile yüklemedim. Şarjı yüzde 20 - 90 arası tuttum hep. Yani deyim yerindeyse saçımı süpürge ettim Xiaomi için. Ama gene de 4 ay sonra ghost screen sorunu başıma geldi. Kullanmayla uzaktan yakından alakası yok. Panel sorunu tamamen. Görünüşe göre de zannettiğimden çok daha fazla kişi yaşıyor bunu.

Oyla:

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Telefonu hiç bir şekilde şarjda kullanmadım. Telefona ilk zamanlarda sudoku, okey bile yüklemedim. Şarjı yüzde 20 - 90 arası tuttum hep. Yani deyim yerindeyse saçımı süpürge ettim Xiaomi için. Ama gene de 4 ay sonra ghost screen sorunu başıma geldi. Kullanmayla uzaktan yakından alakası yok. Panel sorunu tamamen. Görünüşe göre de zannettiğimden çok daha fazla kişi yaşıyor bunu.
Panel sorunu kullanım ile alakası yok. İki redmi note 7 (tianma panel) de de sorun yaşadım.

Oyla:

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Panel sorunu kullanım ile alakası yok. İki redmi note 7 (tianma panel) de de sorun yaşadım.
İşte maalesef insanımız yetkili servis gibi kullanıcı hatası arıyor. Halbuki düşünün bu telefon yüksek sıcaklık, düşük sıcaklık testlerinden geçiyor. Belli başlı başka testlerden geçip öyle piyasaya sürülüyor.

Telefonu şöyle bir kullanım şekli olabilir mi ya bakın? Telefon sıcaklığı 40 derece oldu. Aman ekranı kapat kapat. Telefonla uğraşmayı bırak. Pubg oynayacağım mesela. 15 dakika oldu ekranı, telefonu kapat aman aman. Güneşe çıkıp kullanacağım mesela. Abi telefonu öldür daha iyi çabuk gölgeye geç. Ekrana azıcık bir damla kadar su değdi. Aha gitti şimdi ghostu yedin.

Abi yapmayın Allah aşkına. Bu telefonları böyle kullanmanın ghost ile ne alakası var. Panel üreticisi hata yapmış demenin dışında her şey söyleniyor.

Ekranı kırarsın dersin ki sen düşürdüğün için kırıldı. Bariz bir kabahat. Ama kalkıp belli başlı testlerden geçmiş bu cihazları güneşte kullandın o yüzden ghost oluştu demek çok mantıklı gelmiyor. Sizin başınıza gelmediği için başına gelen adamı rahat rahat suçlamayın bence.

Oyla:
Üst Alt