Soru Ghost Screen

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Uzun süredir Redmi Note 7 kullanıp da Ghost Screen sorunu (hayalet ekran - çıktığınız uygulama / oyun veya videonun ekranda kalması) yaşamadım diyen var mı? Varsa zahmet olmazsa bir bakabilir mi ekran panelinin markası ne ? (bunun içinde Ayarlar > Telefon hakkında kısmına gelin > Ortalara doğru "çekirdek sürümü" var buna 5 kere tıklayın daha sonra açılan ekrandan > 1. sırada yer alan "Software verison" seçin > yine açılan pencereden aşağı doğru kaydırın burada LCM information bölümü var orada panelin ismi yazar :) )

herkül67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi max2
Konular
1
Selam mi Max 2 kullandım ve hala kullaniyorum ondaki panel tianma idi hiçbir sorunu yok maşallah yaklaşık 3 aydır note 7 kullanıyorum bunun panelde tianma şimdilik bundada bir sıkıntı yok şans işi galiba biraz

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Tianma'nın kötü olduğunu kim söyledi? Tam aksine tianma panellerde ghost screen problemi pek görülmez.

Oyla:

bark_41

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Resmi Note 7
Konular
4
Shenchao marka şimdilik bununla sorun yaşayan duymadiim.
Teşekkürler, bende yaklaşık 3,4 aydır kullanıyorum, ghost screen (hayalet ekran, ekran izi, ekran yanması) vs.bi durum yaşamadım.Eğer yaşarsam hiç affetmem buraya yazarım, hemi de ekran resmi paylaşarak
Not: Shenchao markası da Tianma ya aitmiş.

Son düzenleme:
Oyla:

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Tianma'nın kötü olduğunu kim söyledi? Tam aksine tianma panellerde ghost screen problemi pek görülmez.
Bende öyle biliyordum taki Redmi Note 7 ile tanışana kadar herkes Tianmalarda hayalet ekran var diyor. Gerçi herkes bunu diyor daha bir tane de sorunlu telefonu görmedim. Bir kişi de ekranı çekip paylaşmamış ama kime sorsam bende var diyor.

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Telefon ayarlarına girip teoffon hakkindaya gelin orada çekirdek sürümüne 5 kere tıklayın açılan pencereden software information a tıklayın
Onu bende bilmiyorum ama orda işte yok
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
xiaomi bunu mi6 dada yaptı bazı cihazlar LG paneldı bende onlardan biriydim şansım yaver gitti servis paneli değişti cihaza da gram zarar vermedi 2 sene sorunsuz kullandım yeni paneli jdi taktılar bu arada sizin cihazlardada umarım servis de halledilir

Oyla:
Üst Alt