Soru Ghost Screen

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Uzun süredir Redmi Note 7 kullanıp da Ghost Screen sorunu (hayalet ekran - çıktığınız uygulama / oyun veya videonun ekranda kalması) yaşamadım diyen var mı? Varsa zahmet olmazsa bir bakabilir mi ekran panelinin markası ne ? (bunun içinde Ayarlar > Telefon hakkında kısmına gelin > Ortalara doğru "çekirdek sürümü" var buna 5 kere tıklayın daha sonra açılan ekrandan > 1. sırada yer alan "Software verison" seçin > yine açılan pencereden aşağı doğru kaydırın burada LCM information bölümü var orada panelin ismi yazar :) )

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Hayalet ekran sorununun bende de oluştuğunu farkettim ekranda iz kalıyor daha sonradan izler siliniyor Hepsiburada üzerinden aldım cihazı Xiaomi Türkiye garantili olarak kutusunun içinde Win telekomun garantisi var fakat internetten arattigim zaman sitesine ulaşamıyorum kapalı sanırım nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Ayrıca GENPA üzerinden sorgulattığımda GENPA çıkışlı olmadığı uyarısını alıyorum.
Muhtemelen evofone garantilidir. Evofone u arayıp sorabilirsiniz..

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
29
Yes~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki MiRoom veya Masik F deneyiniz mi onlarda stabillik durumu aynı olması lazım değil mi? Temel alınması açısından dedim
Hayır denemedim,Miui de custom rom'lara fazla aşina değilim.

Oyla:
Üst Alt