Sohbet gayrı ciddi ve korsan paylaşım

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Bence IMEI konusu serbest olmalı ama sizin bileceğiniz bir iş.

Yasal bir işlem olmadığı için bu yönetimin insiyatifine kalmış bir durum değil ne yazık ki. Sonuçları ağır olabilir.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Konunun ilk mesajını okuyunca, bir an kendimi Ayfon forumunda zannettim... yn~~

Kaldı ki ios forumlarının genel kurulum amaçları da jailbreak üzerinedir. Son zamanlarda jb olayı ciddi anlamda kısıtlandıktan sonra ortalıkta ios için forumlarda görünmemeye başladı. :)

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
Çin'den getirilen imei işlemi yapılmış Türkiye piyasasının neredeyse yari fiyatina aldığım Mi8se ile oldukça mutluyuz, çevremde ki herkese de her fırsatta tavsiye ediyorum. Bu anormal vergi politikasiyla sırtımızdan kendisine gelir kapısı oluşturan kurum ve şahıslar var oldukça bizde başka alternatif yollara yönelmek zorundayız. Suçu bizde degil bizi bu yola mecbur bırakanlar da ararsanız sonuçlarından sizde, bizde, devletde faydalanabilir.

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Forumumuzda imei atma, değiştirme ve kaçak yolla gelen cihazların yasallaştırılması adına herhangi bir rehber mevcut değildir. Böyle konular açıldığında imei değişimi yasal olmadığından forumda anlatımı yasaktır şeklinde mesaj yazıp konuyu kilitliyoruz. Yani forum olarak böyle illega bir şeyin altına girmedik girmiyoruz hocam. Yine de yanlış konular var ise hızlı bir araştırma yapılıp bunların anlatıldığı konular varsa bulunup kapatılacaktır, bu konudaki hassasiyetiniz için teşekkürler.

Root konusundaki abaza kelimesine gelirsek sözlerimize biraz daha dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Root android in yapıtaşıdır. Doğru kullanmayı bilirsek çok büyük kolaylıklar sağlar. Ben rootsuz hiçbir telefon kullanamıyorum.

Root olayı gayri ciddi veya korsan bir şey değil androidin özgürlüğüdür deyip konuşmamı bitirmek istiyorum. Teşekkürler :)

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Bombayı bırakıp gitmiş. :)

Kardeşim root, cihazı, tam anlamıyla, en kapsamlı şekilde, kimi kategorilerin performansını artırarak, kimi istemediğin şeyleri yok ederek, telefonu en kişiselleşmiş ve en özgür şekilde kullanmanı sağlayan ''araçtır''.

Korsana mı hayır? haha--

Üst Alt