Arkadaşlar galerideki bazı resimleri seçeneklerden gizli albüme ekle dedim. Fakat öyle bir gizledi ki ben bile bulamıyorum şaka bi yana bu resimler nereye gidiyor bulamıyorum yardım edermisiniz??
Sanıyorum bu menü bu işi yapıyor. Önce lüzumsuz resimlerle bir deneme yapmanızı tavsiye ederim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar galerideki bazı resimleri seçeneklerden gizli albüme ekle dedim. Fakat öyle bir gizledi ki ben bile bulamıyorum şaka bi yana bu resimler nereye gidiyor bulamıyorum yardım edermisiniz??
Gizleme işlemi cloud üzerinden yapıldığı için senkronize açık olmalı. Eğer açmak istemiyorsanız gizleme seçeneğini de kullanamayacaksınız.Sekronizeyi acmadan neden fotograf gizleyemiyorum. Tek tek demiş bir üye velakin bende tek foto da da sekronize aç diyor
Gizleme işlemi cloud üzerinden yapıldığı için senkronize açık olmalı. Eğer açmak istemiyorsanız gizleme seçeneğini de kullanamayacaksınız.
MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer galeriden gizlemek istiyorsanız, bir klasöre bu resimleri toplayıp, klasörün içine .nomedia adlı bir dosya koyabilirsiniz. Bu dosyanın başındaki . işareti Android sistemde dosyanın gizli olduğunu, nomedia da media uygulamalarında görünmemesi gerektiğini belirtmektedir.Anladim hocam bende .jpggg yaparim ne yapim cevaplariniz icin teşekkür ederim
Eğer galeriden gizlemek istiyorsanız, bir klasöre bu resimleri toplayıp, klasörün içine .nomedia adlı bir dosya koyabilirsiniz. Bu dosyanın başındaki . işareti Android sistemde dosyanın gizli olduğunu, nomedia da media uygulamalarında görünmemesi gerektiğini belirtmektedir.
MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi