Arkadaşlar galerideki bazı resimleri seçeneklerden gizli albüme ekle dedim. Fakat öyle bir gizledi ki ben bile bulamıyorum şaka bi yana bu resimler nereye gidiyor bulamıyorum yardım edermisiniz??
Yani silinmiştirmi diyorsunuz deneyip sizinle paylasıcam tesekkurler"Recovery My Files" İsimli Program, SilinenDosyaları Geri Getirmede İşinizi Görecektir.
i.mi.com adresine giriş yaparak kontrol eder misiniz?Meraba sanırım buluta üye oldum ve kullanıcı adını kendi verdi bana önemli fotoğrafları koymuştum ama şuan telefonda bulamıyorum mi hesabina da telefon girmeme izin vermiyor açık olarak yardım istiyorum telefonun modeli resmi note 2
Meraba sanırım buluta üye oldum ve kullanıcı adını kendi verdi bana önemli fotoğrafları koymuştum ama şuan telefonda bulamıyorum mi hesabina da telefon girmeme izin vermiyor açık olarak yardım istiyorum telefonun modeli resmi note 2
i.mi.com adresine giriş yaparak kontrol eder misiniz?
Ayriyetten arkadaşlar daha telefonu alalı cok olmadı ve imei atmadım ve size sormak istediğim bir konu var google play store da indirme sorunu yasıyorum indiriyor ancak yuklenıyor yazısında kalıyor ve kurmuyor