Çözüldü galerideki fotoğrafları gizlemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fucksezer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Konular
11
Arkadaşlar galerideki bazı resimleri seçeneklerden gizli albüme ekle dedim. Fakat öyle bir gizledi ki ben bile bulamıyorum :D :D şaka bi yana bu resimler nereye gidiyor bulamıyorum yardım edermisiniz??

sword_shield

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
KAAN
Cihazım
XIAOMI MI4
Konular
5
peki mi bulutu kullanmıyorsak ne oluyor.
ben kullanmıyorum ve denedim resimler yok oldu.
Gizli klasörü sadece bulutta mı var?

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
peki mi bulutu kullanmıyorsak ne oluyor.
ben kullanmıyorum ve denedim resimler yok oldu.
Gizli klasörü sadece bulutta mı var?
Siz silmedikçe resimleriniz silinmez. Yeterki ne yaptığınızı bilip resimlerinizi silmeyin.
Bulutu ister kullanır ister kullanamazsınız. Bu tamamen sizin hür iradeniz ile ilgili bir durum. Senkron ayarlarından nelerin buluta kaydedilip nelerin kaydedilmeyeceğini ayarlayabiliyorsunuz.
Aslında bunlar büyük nimetler. Rehberiniz, mesajlarınız, notlarınız, resimleriniz, videolarınız v.s. hepsi güvende oluyor. Telefonunuza birşey olsa hepsini bulutta görebilirsiniz.

Yok eğer siz de hani şu çok pimpirikli, aman benim bilgilerim niye elalemin elinde olsun, rehberim başkasının eline geçmesin v.b. düşüncelere sahipseniz o zaman akıllı bir cihaz kullanarak zaten bunları yaptığınızın farkında olmanız gerekir.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sword_shield

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
KAAN
Cihazım
XIAOMI MI4
Konular
5
Siz silmedikçe resimleriniz silinmez. Yeterki ne yaptığınızı bilip resimlerinizi silmeyin.
Bulutu ister kullanır ister kullanamazsınız. Bu tamamen sizin hür iradeniz ile ilgili bir durum. Senkron ayarlarından nelerin buluta kaydedilip nelerin kaydedilmeyeceğini ayarlayabiliyorsunuz.
Aslında bunlar büyük nimetler. Rehberiniz, mesajlarınız, notlarınız, resimleriniz, videolarınız v.s. hepsi güvende oluyor. Telefonunuza birşey olsa hepsini bulutta görebilirsiniz.

Yok eğer siz de hani şu çok pimpirikli, aman benim bilgilerim niye elalemin elinde olsun, rehberim başkasının eline geçmesin v.b. düşüncelere sahipseniz o zaman akıllı bir cihaz kullanarak zaten bunları yaptığınızın farkında olmanız gerekir.

O anlamda değil. bulut özelliğini açmadım. Daha yeni bir kullanıcıyım. Gerek duymadım veya zamanım olmadı diyelim. Telefonum gizlemek istediğim fotoğrafları nasıl gizleyeceğimi anlatan uyarı yazınca denedim ve gizlediğim fotoğraflarımı bulamadım. Gizleme isteğinde de değildim nasıl oluyor denedim yani. Evet bulut özelliği de açık değil. Bu durumda başka yerde bir Gizli dosya açmıyor mu dedim. Bu durumda fotoğraflar nereye gidiyor biliyor musunuz?
Maksadım eleştiri değildi deneyimimden doğan sorunu paylaştım.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bulut kullanımını anlatmaya çalışmıştım. Ancak sanırım biraz eleştirel gibi anlaşılmış. Maksadım eleştirmek değildi. Etrafımda birçok kişi rehberimi Gmail kişilerde tutmam, sms'lerimi Gmail ile sekronize etmem, Google Photos ile resimlerimi yedeklemem konularında beni fazla eleştiriyorlar. Ben de onlara zaten Android kullanarak bu bilgilerin hepsini Google'ın eline verdiğimizi, bu nedenle hiç olmazsa nimetlerinden faydalanılması gerektiğini anlatmaya çalışıyorum.
Gizli klasörler, albümler, mesajlar gibi şeyleri hiç kullanmadım.

Oyla:

sword_shield

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
KAAN
Cihazım
XIAOMI MI4
Konular
5
Önemli değil yinede teşekkürler

Oyla:

devourlove

Ahmed Tuğra Karaca
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mucahit
Cihazım
Mi 12 Lite
Meslek
otomotiv
Konular
6
Selamu Aleyküm arkadaşlar bende

Xiaomi mi4 kullanıcısıyım ve fotografları icloud a yedeklemek için bayağı uğraştım ama uzun sürdüğü için iptal ettim.

şimdi benim sorunum şu

bir gizli fotograf klasorum vardı .OZEL olarak adını yazıp başına nokta koymustum. bu yedekleme işleri ile uğraşırken kalasorun üzerine basılı tutup gizle dedim ne olduysa bundan sonra oldu klasorunuz kople gizlendi diye bir ibare çıktı ve artık ner yaptıysam bulamadım

ayarlardan gizli resimleri göstere baktım

bulut içierisinden aşağıya doğru çekip orda olup olmadığına baktım

pc den i clouda girip baktım bulamıyorum yardımcı olabilecek bir arkadaşım varmı acaba

şimdiden çok teşekkür ederim.

Oyla:

devourlove

Ahmed Tuğra Karaca
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mucahit
Cihazım
Mi 12 Lite
Meslek
otomotiv
Konular
6
kimse cevap yazmamış ama...müsait değil moderetörlerimiz galiba..

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Selamu Aleyküm arkadaşlar bende

Xiaomi mi4 kullanıcısıyım ve fotografları icloud a yedeklemek için bayağı uğraştım ama uzun sürdüğü için iptal ettim.

şimdi benim sorunum şu

bir gizli fotograf klasorum vardı .OZEL olarak adını yazıp başına nokta koymustum. bu yedekleme işleri ile uğraşırken kalasorun üzerine basılı tutup gizle dedim ne olduysa bundan sonra oldu klasorunuz kople gizlendi diye bir ibare çıktı ve artık ner yaptıysam bulamadım

ayarlardan gizli resimleri göstere baktım

bulut içierisinden aşağıya doğru çekip orda olup olmadığına baktım

pc den i clouda girip baktım bulamıyorum yardımcı olabilecek bir arkadaşım varmı acaba

şimdiden çok teşekkür ederim.

Marketten ES File Explorer indirin. Ayarlarından gizli klasörleri göster seçeneğini aktif edin. Başına "." koyduğunuz klasörün üzerine gelin uzun basın. Başındaki noktayı kaldırıp yeniden adlandırın. :)

Oyla:

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
cantara hocamın söylediğine alternatif olarak da bende bir başka program söyleyeyim play store dan :@plore adlı programı indirip kurun picasa albümleri başlığı içinde telefonunuzda olan tüm resimleri görebilirsin..

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt