Arkadaşlar galerideki bazı resimleri seçeneklerden gizli albüme ekle dedim. Fakat öyle bir gizledi ki ben bile bulamıyorum şaka bi yana bu resimler nereye gidiyor bulamıyorum yardım edermisiniz??
Siz silmedikçe resimleriniz silinmez. Yeterki ne yaptığınızı bilip resimlerinizi silmeyin.peki mi bulutu kullanmıyorsak ne oluyor.
ben kullanmıyorum ve denedim resimler yok oldu.
Gizli klasörü sadece bulutta mı var?
Siz silmedikçe resimleriniz silinmez. Yeterki ne yaptığınızı bilip resimlerinizi silmeyin.
Bulutu ister kullanır ister kullanamazsınız. Bu tamamen sizin hür iradeniz ile ilgili bir durum. Senkron ayarlarından nelerin buluta kaydedilip nelerin kaydedilmeyeceğini ayarlayabiliyorsunuz.
Aslında bunlar büyük nimetler. Rehberiniz, mesajlarınız, notlarınız, resimleriniz, videolarınız v.s. hepsi güvende oluyor. Telefonunuza birşey olsa hepsini bulutta görebilirsiniz.
Yok eğer siz de hani şu çok pimpirikli, aman benim bilgilerim niye elalemin elinde olsun, rehberim başkasının eline geçmesin v.b. düşüncelere sahipseniz o zaman akıllı bir cihaz kullanarak zaten bunları yaptığınızın farkında olmanız gerekir.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamu Aleyküm arkadaşlar bende
Xiaomi mi4 kullanıcısıyım ve fotografları icloud a yedeklemek için bayağı uğraştım ama uzun sürdüğü için iptal ettim.
şimdi benim sorunum şu
bir gizli fotograf klasorum vardı .OZEL olarak adını yazıp başına nokta koymustum. bu yedekleme işleri ile uğraşırken kalasorun üzerine basılı tutup gizle dedim ne olduysa bundan sonra oldu klasorunuz kople gizlendi diye bir ibare çıktı ve artık ner yaptıysam bulamadım
ayarlardan gizli resimleri göstere baktım
bulut içierisinden aşağıya doğru çekip orda olup olmadığına baktım
pc den i clouda girip baktım bulamıyorum yardımcı olabilecek bir arkadaşım varmı acaba
şimdiden çok teşekkür ederim.