Arkadaşlar galerideki bazı resimleri seçeneklerden gizli albüme ekle dedim. Fakat öyle bir gizledi ki ben bile bulamıyorum şaka bi yana bu resimler nereye gidiyor bulamıyorum yardım edermisiniz??
Hay Allah razı olsunAlbümler sayfasını yukardan aşağıya doğru çekince geliyor.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizden deHay Allah razı olsun
Muhtemelen siz dosya gizleme yapıyorsunuz. Yani dosyanın adının önüne nokta işareti koyuyor. Bu Windows taki gizleme mantığı ile aynı şeydir. Dosya yöneticisinden gizli dosyaları göster derseniz gösterir. Siz gizli albüme atacaksınız. Hiç kullanmadığım için ekran görüntüsü veremiyorum.fotolar - albümler - sayfayı aşağı çektiğimde kilit deseni çıkıyor. deseni giriyorum gizli albüm diyor.
ben istediğim albümü buraya ekleyip daha sonra sadece desen şifresini girip nasıl görebilirim ?
Gizle diyorum, ama gizli albüme atmıyor. ayarlardan gizlileri göster deyince tekrar açılıyor.
Resimlerde albüm kısmını asagiya doğru çekin orda cikiyorArkadaşlar galerideki bazı resimleri seçeneklerden gizli albüme ekle dedim. Fakat öyle bir gizledi ki ben bile bulamıyorum şaka bi yana bu resimler nereye gidiyor bulamıyorum yardım edermisiniz??
Muhtemelen siz dosya gizleme yapıyorsunuz. Yani dosyanın adının önüne nokta işareti koyuyor. Bu Windows taki gizleme mantığı ile aynı şeydir. Dosya yöneticisinden gizli dosyaları göster derseniz gösterir. Siz gizli albüme atacaksınız. Hiç kullanmadığım için ekran görüntüsü veremiyorum.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sanıyorum bu menü bu işi yapıyor. Önce lüzumsuz resimlerle bir deneme yapmanızı tavsiye ederim.merhaba,
mi 6 kullanıyorum. galerideki gizli albüm bölümüne nasıl ulaşabileceğimi biliyorum ama gizli bölüme nasıl fotoğraf ya da albüm yükleyebileceğimi bulamadım. yardımcı olablirseniz sevinirim.
teşekkürler.