- Adım
- Cem
- Cihazım
- OnePlus 6T 128
- Konular
- 115
Merhaba , profilin altında ki rozetler (emojiler) nasıl alınıyor bununla ilgili bir konu mevcut mu
teşekkür ederimForum Madalyaları
Bu forumda şimdiye kadar verilmiş ve verilmeye devam eden madalyalara ulaşabilirsiniz.forum.miuiturkiye.net
Çok mantıklı hiç dikkat etmemiştim.Şimdi konuyu tekrar okuyunca birkaç mantık hatası farkettim.Foruma yeni üye olan kişi "yeni üye" olmalı acemi üye olup sonradan yeni üye olması mantıksız yerleri değişmeli bence.Tdk üzerinden anlam olarak bakınca tecrübe=deneyim demek o yüzden tecrübeli üye/deneyimli üye aynı şey demek oluyor forumda farklı rütbe ismi gibi kullanılıyor.Kıdemli üyenin tecrübeli/deneyimli üyeden daha yukarıda olması gerekiyor nasıl oluyorsa aynı anlamlı iki şey arasında.Uzman üye ile usta üyenin de yeri değişmeli çünkü usta lafının bir ağırlığı var yoldan 50 tane adam çevirseniz algı olarak Usta>Uzman derler.Boşuna mı Usta Splinter var sanıyorsunuz .Elit üye ve Miui Expert sonlarda olması mantıklı ona lafım yok.
Umarım dikkate alınır. cantara Ottoman HiddeNKinG Skorpi Buse S. Yıldız mevcetin
Keşke değiştirseler yöneticiler.Boş bi vakitlerinde ayar çekerler diye düşünüyorum.Çok mantıklı hiç dikkat etmemiştim.
Yine mavi oldum hocam, kavuştum Teşekkür ederim.Siz gönlümüzde mavisiniz hocam
MIUI Expert rütbesinin kriterleri değiştiği için renk kaybı yaşamışsınız maalesef....