- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
5000 mesajınız olması gerekiyor Miui expert olabilmeniz içinBen ne güzel mavi mavi takılıyordum, kararmışım.. cantara hocam rengimi geri alabilir miyim herhangi bir ceza mı söz konusu, hatırlamıyorum çünkü bir halt yediysem
Kaç aydır öyle takılıyordum mavi mavi, önce verip sonra almak nedir5000 mesajınız olması gerekiyor Miui expert olabilmeniz için
Rütbe sistemi değişti hocam. Herkesinki doğal olarak düştü.Kaç aydır öyle takılıyordum mavi mavi, önce verip sonra almak nedir
Ben sevmiştim maviyi, neyse sağolun hocamRütbe sistemi değişti hocam. Herkesinki doğal olarak düştü.
yaklaşık 2 kez benim tüm mesajlarım - 160 kadar mesaj atarsanız olabiliyorsunuz.Ben sevmiştim maviyi, neyse sağolun hocam
Oldu olacak kopyala yapıştır yapayım, sonra direk karartsınlar beniyaklaşık 2 kez benim tüm mesajlarım - 160 kadar mesaj atarsanız olabiliyorsunuz.
Siz gönlümüzde mavisiniz hocamBen ne güzel mavi mavi takılıyordum, kararmışım.. cantara hocam rengimi geri alabilir miyim herhangi bir ceza mı söz konusu, hatırlamıyorum çünkü bir halt yediysem