- Adım
- Osman
- Cihazım
- Mi note 10
- Meslek
- Memur
- Konular
- 28
Benım 8-10 bın arası mesajımın sılındıgı forum oldu. Ama suan yenı hesabımla gırsem 15 bın mesaja ulaşmış kişiyle aynı etkiye sahıbımdır cokta onemsemedımTamam fakat sonuçta imkansız bir şey değil. Şahsım açısından bir kaç kez premium üyelik aldım. Foruma destek olsun diye. Adaway gibi reklam engelleyiciler kullanmıyorum. Bunları neden yapıyoruz? Forumun güvenlik sistemi, altyapısı hem bütçe isteyen şeyler. Bu durumda biraz daha bütçe ayrılıp yeni rütbe sistemi için gerekli olan sisteme yatırım yapılması yerine verilen bir ödülü geri almanın biraz üzücü olduğunu belirtmek isterim.
Bende mı9se kullandım bılıyorum ztn arkadaşı. Fazla üstüne düşüyor sadece bız tanıyoruz arkadasıNeden önemsemesin? Ne kadar çok emeği var, eskiden Mİ 9 SE cihazında forumda aşırı ünlüydü de, ROM lara ek özelli için geliştiricilerle bile iletişime geçip özellik bile ilave ettirmişliği vardı, eski hesabını katmıyorum bile mesaj sayısı, beğeni ya da takipçi anlamında. Rütbe işi bireysel, benim pek önemsediğim bir şey değil ama herkes ben de değil