Duyuru Forum Rütbeleri ve Yükselme Kriterleri

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Tamam fakat sonuçta imkansız bir şey değil. Şahsım açısından bir kaç kez premium üyelik aldım. Foruma destek olsun diye. Adaway gibi reklam engelleyiciler kullanmıyorum. Bunları neden yapıyoruz? Forumun güvenlik sistemi, altyapısı hem bütçe isteyen şeyler. Bu durumda biraz daha bütçe ayrılıp yeni rütbe sistemi için gerekli olan sisteme yatırım yapılması yerine verilen bir ödülü geri almanın biraz üzücü olduğunu belirtmek isterim.
Benım 8-10 bın arası mesajımın sılındıgı forum oldu. Ama suan yenı hesabımla gırsem 15 bın mesaja ulaşmış kişiyle aynı etkiye sahıbımdır :) cokta onemsemedım
Neden önemsemesin? Ne kadar çok emeği var, eskiden Mİ 9 SE cihazında forumda aşırı ünlüydü de, ROM lara ek özelli için geliştiricilerle bile iletişime geçip özellik bile ilave ettirmişliği vardı, eski hesabını katmıyorum bile mesaj sayısı, beğeni ya da takipçi anlamında. Rütbe işi bireysel, benim pek önemsediğim bir şey değil ama herkes ben de değil nod~~
Bende mı9se kullandım bılıyorum ztn arkadaşı. Fazla üstüne düşüyor sadece bız tanıyoruz arkadası :D

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Benım 8-10 bın arası mesajımın sılındıgı forum oldu. Ama suan yenı hesabımla gırsem 15 bın mesaja ulaşmış kişiyle aynı etkiye sahıbımdır :) cokta onemsemedım

Bende mı9se kullandım bılıyorum ztn arkadaşı. Fazla üstüne düşüyor sadece bız tanıyoruz arkadası :D
Demek ki foruma değer veriyor nod~~

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237
Arkadaşlar eskiden rütbeler değersiz kalıyordu üç beş mesaj yazan tecrübeli üye oluyordu. Adam soru sormak için konu açıyor içinde biraz mesaj yazıyor ama tecrübeli üye,

Şimdi ise gerçekten her konuya yazan bilgi paylaşan kişiler üst rütbeler çıkacak ve üst rütbeler daha değerli olacak eskiden elini sallasa usta, uzman üyeydi ama şimdi o rütbeler olan arkadaşla az sayıda ve gerçekten diğer kullanıcıların dikkatini çekecek rütbeye sahip

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Tamam fakat sonuçta imkansız bir şey değil. Şahsım açısından bir kaç kez premium üyelik aldım. Foruma destek olsun diye. Adaway gibi reklam engelleyiciler kullanmıyorum. Bunları neden yapıyoruz? Forumun güvenlik sistemi, altyapısı hem bütçe isteyen şeyler. Bu durumda biraz daha bütçe ayrılıp yeni rütbe sistemi için gerekli olan sisteme yatırım yapılması yerine verilen bir ödülü geri almanın biraz üzücü olduğunu belirtmek isterim.

Şu an mevcut en iyi forum altyapısı olan Xenforo kullanıyoruz hocam. Hatta bu ay içerisinde sizin gibi VIP üyelik alarak destek olan arkadaşlarımızın gönderdikleri VIP ücretleriyle lisansımızı yeniledik ve forumumuza app desteği, konu oylaması, en iyi cevap vb. özellikler kazandırdık. Mevcut durumda birden fazla kriterle rütbe sistemi yok ancak gelecek güncellemelerle bizler de bu özelliğin gelmesini bekliyoruz.

Rütbe ekleme konusunda ise esas olarak size katılıyorum fakat zaten 9 adet rütbemiz var ve eski rütbe sisteminde HiddeNKinG hocamın da belirttiği üzere eksikliklerimiz vardı. Tek yardım konusu açıp 50 mesaj yazan ve 50 defa merhaba diyen üyemiz yeterli tecrübeye ulaşmadan usta olarak görünüyordu. Bu durum da çoğu zaman konu içerisinde verilen cevaplarda tartışmalara neden oluyordu. Bu üyelerimiz "usta üye olmuşsun ama bilmiyorsun" tarzında ithamlarla karşılaşıyordu. Rütbe güncellemesindeki temel amacımız rütbelerin kullanıcıları daha iyi tanıtmasını sağlayabilmek diyebiliriz. İlerleyen dönemlerde ek rütbeler de ekleyebiliriz tabi ki. Eğer aklınıza gelen rütbe isimleri olur ise lütfen bizimle de paylaşın :)

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Hocam birden fazla kriter olduğunda sistem hata veriyor. Bir kaç deneme yaptım ancak var olan rütbeler de silindi. Eğer ilerleyen dönemlerde hatayı giderebilirsek aklımızda :)

Hayır hocam mesaj sayılarında bir değişiklik yapılmadı.
Bu tarz sorunlar olabildiğini bilmiyordum . Tamam hocam

mstafag1980

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mstafag
Cihazım
Xiaomi mi4c
Konular
8
Bilgilendirme için teşekkürler

Xependios

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
13
Az olmuş bu, Tecrübeli üyeyi 1000 mesaj yapın en iyisi. Öyle her önüne gelen tecrübeli olur falan,aman diyeyim.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği