Duyuru Forum Rütbeleri ve Yükselme Kriterleri

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Rütbe olayı güzelde sadece mesaj sayısına bakılıp rütbe verilmesi çok doğrumu . Bence beğeni sayısınada bakılmalı . İsteyen grupta tüm tüm eski postlara mesaj atınca elit üye mi olacak hiç çabasız .

Sizinle hemfikirim hocam. Hatta tüm yönetim ekibi olarak da aynı düşüncedeyiz fakat maalesef forumumuzda kullanmış olduğumuz xenforo altyapısı birden fazla rütbe atlama kriteri olduğunda hata veriyor. Eğer ilerleyen güncellemeler ile bu ayar ayrıntılandırılabilirse bu kriterleri de geliştireceğiz.

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
teşekkurler hocam burada rutbeden ziyade firsat buldukca bir birimize yardim etmek birweyler oyrenmek kaliteli vakit gecirrmek guzel ben cou weyi guzel formumuzdan ogrendim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
40
Hocam cezai mueyyideden ziyade, gerçekten 1000 mesaja ulaşmak için boş beleş çok mesaj atıldığından dolayı adil olmak adina esitlenme sağlandı. Ha tabi kıymetli ve katkıda bulunan saygıdeğer hocalarımız için minik farklı rütbeler eklenebilir o ayrı :)
Kendi adıma söyleyeyim hocam hiçbir zaman rütbe makam mevki gözeterek birşey yapmadım. Hangi konuda olursa olsun üzerime düşen birşey varsa bilgim kadarını hakkıyla yerine getirmeye çalıştım. Birilerine nokta kadar yardımım olduysa bu beni bütün rütbelerden daha fazla mutlu eder. Makam mevki rütbeler geçici insanlık kalıcıdır. Siz değerli hocalarımla aynı zeminde buluşmuş olmak bile bana ziyadesiyle yeter de artar bile. Velhasıl her durumda burada olmaya devam edeceğiz. Allah başka keder vermesin cümlemize mm~~ Tüm hocalarıma ve forumdaşlarıma selamlar...

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Bizde 1 kademe düşmüşüz ama yolumuz yakındır. :D
Yerinde bir karar olmuş.
Bu ara mesajlarda düşmüş mü sanki bana mı öyle geliyor?
Ek olarak şöyle bir durum da var hocam.

Ek Gereksinimler
  • Bir kullanıcının MIUI Expert rütbesine yükseltilebilmesi için hesabında tanımlı her hangi bir forum cezası bulunmaması zorunludur.
  • MIUI Expert rütbesine sahip bir kullanıcının hesabına forum cezası uygulanması halinde rütbe geri alınacaktır.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Ek olarak şöyle bir durum da var hocam.

Ek Gereksinimler
  • Bir kullanıcının MIUI Expert rütbesine yükseltilebilmesi için hesabında tanımlı her hangi bir forum cezası bulunmaması zorunludur.
  • MIUI Expert rütbesine sahip bir kullanıcının hesabına forum cezası uygulanması halinde rütbe geri alınacaktır.

haha--moustache~~clap~~ Müthiş.
Gerçekten muhteşem bir yönetim ekibi ve sitesi böyle kararlar alıyor tebrik ederim. Allah yolunuzu açık etsin.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Rütbe olayı güzelde sadece mesaj sayısına bakılıp rütbe verilmesi çok doğrumu . Bence beğeni sayısınada bakılmalı . İsteyen grupta tüm tüm eski postlara mesaj atınca elit üye mi olacak hiç çabasız .

Hocam birden fazla kriter olduğunda sistem hata veriyor. Bir kaç deneme yaptım ancak var olan rütbeler de silindi. Eğer ilerleyen dönemlerde hatayı giderebilirsek aklımızda :)

Bizde 1 kademe düşmüşüz ama yolumuz yakındır. :D
Yerinde bir karar olmuş.
Bu ara mesajlarda düşmüş mü sanki bana mı öyle geliyor?

Hayır hocam mesaj sayılarında bir değişiklik yapılmadı.

Üst Alt