Forum rütbe kriterleri güncellenerek yeni kriterler ilk mesaja eklenmiştir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rütbe olayı güzelde sadece mesaj sayısına bakılıp rütbe verilmesi çok doğrumu . Bence beğeni sayısınada bakılmalı . İsteyen grupta tüm tüm eski postlara mesaj atınca elit üye mi olacak hiç çabasız .Forum rütbe kriterleri güncellenerek yeni kriterler ilk mesaja eklenmiştir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kısa bir süreliğine de olsa olmuştum artik kısmetse 2022de olurum.. ahahahaElit Üye bu sene Allah'ın izni ile olur birkaç aya da, MIUI expert için yiyecek çok ekmek, öğrenecek çok bilgi, paylaşacak çok şey var.. darısı başıma darısı başıma
Mesaj sayısı aslında sadece göstermelik bir rütbe ve mesaj sayısı çok olup çok boş olan insanlar da var. Onların boş olup olmadigini ayıran şey de mesaj sayıları değil, beğeni ve çözüm oranları. Onun için de ehemmiyetli bir şey yapmaya gerek yok, profiline ve cevaplarına bakınca anlaşılıyor zaten.Rütbe olayı güzelde sadece mesaj sayısına bakılıp rütbe verilmesi çok doğrumu . Bence beğeni sayısınada bakılmalı . İsteyen grupta tüm tüm eski postlara mesaj atınca elit üye mi olacak hiç çabasız .
Evet hocam aynen şimdi sizin mesajı okuyunca kendi durumuma baktım benim elit üyelik rütbesi de sökülmüş. Gerçi elit üye rütbesi çok hoşuma gitmişti diyemem çünkü karşılığı seçkin ayrıcalıklı vb. anlam taşıyor, forum kurallarına uyarak buraya üye olanlar aslında elit üyedir. Verilen rütbe, cezai müeyyidesi olmadıkça geri alınmaz. Yönetim kadrosu bu durumu bence gözden geçirmeli.Elinize sağlık hocam ama bizim elit üyelik gitmiş bir anda üzülmedim değil hani, Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın derler ya o hesap, çalışır kazanırız yine ne yapalım iyi forumlar dilerim.
Evet hocam aynen şimdi sizin mesajı okuyunca kendi durumuma baktım benim elit üyelik rütbesi de sökülmüş. Gerçi elit üye rütbesi çok hoşuma gitmişti diyemem çünkü karşılığı seçkin ayrıcalıklı vb. anlam taşıyor, forum kurallarına uyarak buraya üye olanlar aslında elit üyedir. Verilen rütbe, cezai müeyyidesi olmadıkça geri alınmaz. Yönetim kadrosu bu durumu bence gözden geçirmeli.
Diğerleri guzel olmus ama expert ıcın son eklenen sart MMORPG de ıtem level kasıyoruz heralde dedırttı top gear&end game = mıuı expert