Duyuru Forum Rütbeleri ve Yükselme Kriterleri

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Forum rütbe kriterleri güncellenerek yeni kriterler ilk mesaja eklenmiştir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Elinize sağlık hocam. Mesaj sayısı milyonu aşan forumumuzda yerinde bir değişiklik olmuş.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Forum rütbe kriterleri güncellenerek yeni kriterler ilk mesaja eklenmiştir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rütbe olayı güzelde sadece mesaj sayısına bakılıp rütbe verilmesi çok doğrumu . Bence beğeni sayısınada bakılmalı . İsteyen grupta tüm tüm eski postlara mesaj atınca elit üye mi olacak hiç çabasız .

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
40
Elinize sağlık hocam ama bizim elit üyelik gitmiş bir anda |( üzülmedim değil hani, Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın derler ya o hesap, çalışır kazanırız yine ne yapalım highfive~~ iyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Elit Üye bu sene Allah'ın izni ile olur birkaç aya da, MIUI expert için yiyecek çok ekmek, öğrenecek çok bilgi, paylaşacak çok şey var.. darısı başıma darısı başıma :D makeup~~ flower~~ <3
Kısa bir süreliğine de olsa olmuştum artik kısmetse 2022de olurum.. ahahaha

Rütbe olayı güzelde sadece mesaj sayısına bakılıp rütbe verilmesi çok doğrumu . Bence beğeni sayısınada bakılmalı . İsteyen grupta tüm tüm eski postlara mesaj atınca elit üye mi olacak hiç çabasız .
Mesaj sayısı aslında sadece göstermelik bir rütbe ve mesaj sayısı çok olup çok boş olan insanlar da var. Onların boş olup olmadigini ayıran şey de mesaj sayıları değil, beğeni ve çözüm oranları. Onun için de ehemmiyetli bir şey yapmaya gerek yok, profiline ve cevaplarına bakınca anlaşılıyor zaten.

Laqqer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Laqqer
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Tekniker
Konular
5
Bilgilendirme için teşekkürler..

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Elinize sağlık hocam ama bizim elit üyelik gitmiş bir anda |( üzülmedim değil hani, Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın derler ya o hesap, çalışır kazanırız yine ne yapalım highfive~~ iyi forumlar dilerim.
Evet hocam aynen şimdi sizin mesajı okuyunca kendi durumuma baktım benim elit üyelik rütbesi de sökülmüş. Gerçi elit üye rütbesi çok hoşuma gitmişti diyemem çünkü karşılığı seçkin ayrıcalıklı vb. anlam taşıyor, forum kurallarına uyarak buraya üye olanlar aslında elit üyedir. Verilen rütbe, cezai müeyyidesi olmadıkça geri alınmaz. Yönetim kadrosu bu durumu bence gözden geçirmeli.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Hocam cezai mueyyideden ziyade, gerçekten 1000 mesaja ulaşmak için boş beleş çok mesaj atıldığından dolayı adil olmak adina esitlenme sağlandı. Ha tabi kıymetli ve katkıda bulunan saygıdeğer hocalarımız için minik farklı rütbeler eklenebilir o ayrı :)
Evet hocam aynen şimdi sizin mesajı okuyunca kendi durumuma baktım benim elit üyelik rütbesi de sökülmüş. Gerçi elit üye rütbesi çok hoşuma gitmişti diyemem çünkü karşılığı seçkin ayrıcalıklı vb. anlam taşıyor, forum kurallarına uyarak buraya üye olanlar aslında elit üyedir. Verilen rütbe, cezai müeyyidesi olmadıkça geri alınmaz. Yönetim kadrosu bu durumu bence gözden geçirmeli.

semihh01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
semih
Cihazım
Mi 12t pro
Konular
12
Hayırlı olsun. 2 kademe düştük :D
Kriter biçiminde foruma ne kadar eski üye gibisinden etken olabilirmiydi acaba. Yada önceden o mu vardı deneyimlideydim. Sadece düşünce, siz daha iyi bilirsiniz teşekkürler

Üst Alt