- Adım
- Swat
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- EGM
- Konular
- 21
Uzmandan tecrübeliye düşmüşüm
pittacus demekki herşeyin sorumlusu. ben o zamanlar küçüktüm kimse sormadı bana tanımak ister misin diye" Bir insanı tanımak istiyorsanız onu önemli bir mevkiye getirin..." demiş ünlü devlet adamı Pittacus. Çünkü yüksek makamlar insanları değiştirmez, sadece maskeleri düşürür...
İki senedir olağan seyrinde giden bir konu son yirmi dört saatte acayip şekilde tavan yapınca insan, amma da rütbe meraklısı bir milletiz yahu diye düşünmeden edemiyor. İki yüz binin üzerinde insanın oluşturduğu keşmekeşi idare etmek kolaymış gibi. Anlaşılan o ki böylesi bir ihtiyaç hasıl olmuş ve yönetici dostlarımız rütbe alma ve yükseltme kriterlerinde değişiklik yapma cihetine gitmişler. Forum üyelerinden de bu değişiklik hakkında olumlu reaksiyon göstermeleri bekleniyor.
Şahsi fikrime göre de çok yerinde ve isabetli bir karar olmuş. Burası karşılıklı yardımlaşma ve gönüllülük esasına dayanan, hepimizin bir aile ortamı olarak gördüğü bir paylaşım sitesi öyle değil mi?
Rütbe dediğiniz şey bizi daha az yada daha çok önemli biri mi yapacak ?
Ben bugüne kadarki mesajlarınıza göre sizi daha olgun birisi diye tanımlamıstım, şu an gerçekten de çok üzüldüm yanılmış olduğumapittacus demekki herşeyin sorumlusu. ben o zamanlar küçüktüm kimse sormadı bana tanımak ister misin diye
Midilli ' li Pittacus, M.Ö 640-568 yılları arasında eski Yunanistan da yaşamış yedi bilgeden biridir. Eğer biraz tarih okumak isterseniz siz de tanırsınız.pittacus demekki herşeyin sorumlusu. ben o zamanlar küçüktüm kimse sormadı bana tanımak ister misin diye
Pardon, Sayın HiddeNKinG hocamızın Kanka nız olduğunu bilmiyordumşaşırdım tepkilere. ironiydi ama anlayan olmamış oda üzüldüğüm nokta. açıklama yapsam hem anlamı kalmaz hem de tadımız kaçar neyse...
edit: 2.4 ten yargılanırsam aklanırım belki veya HABG mı HiddeNKinG
Pardon, Sayın HiddeNKinG hocamızın Kanka nız olduğunu bilmiyordum
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk