tşk ederimMaalesef hocam belki güncelleme ile gelebilir birşey diyemiyorum
Yakın zamanda gelir hocam bildiğim kadarıyla uygulamanın stabil sürümünü bekliyorlarNeden güncelleme gelmedi hala, kanallar özelliği eksik hala üzüyor
Hocam yarı Türkçe yarı ingilizce nedendir acabaBan olayı google hizmetleri ile birlikte sistemi doğruluyorlar bir sorun yok ise kurulum devam ediyor ancak wp sürekli güncelleme yapıyor 3.parti uygulamaların önüne geçmek ve yenilikler için ama plus da bu belli kademeler arasında yapılıyor. Şöyle söyleyeyim final sürümü bekliyorlar bi sorun yaşamamak için.
FM ayarlarında bazı kısımları ingilizce o genel olarak öyle. Çeviri konusunda biraz gerideler hocam yine geliştiriciye bunu hatırlatacağımHocam yarı Türkçe yarı ingilizce nedendir acaba
Hocam aeroya göre daha iyi geldi banaFM ayarlarında bazı kısımları ingilizce o genel olarak öyle. Çeviri konusunda biraz gerideler hocam yine geliştiriciye bunu hatırlatacağım
Vallahi hocam ben yıllardır bunu kullanıyorum tek bir sorun yaşamadım. Ayrıca bizzat geliştirici üzerinden güncelleme yapıyorum sorun yaşamazsınız.Hocam aeroya göre daha iyi geldi bana
O yüzden kullanacağım